بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
ولی تا وقتی که میتونی یکاری کنی اون پیشنهاد بده، چرا میخوای خودت پیشنهاد بدی؟ با یکم زمان و یکم لوندی خودش میاد سمتت ولی اگه تو شروعش کنی دو روز دیگه که دعواتون شه میخواد همش به روت بیاره و تو سرت بزنه
میشه بری تو صفحمو تایپک چهارم رو بخونی...قضیه کاملشه
خوندم
اینکه بخوای پیام بدیو واقعا باید مراقب باشید چون قبلنم بهتون اخطار داده شده ممکنه به کار خودتون یا طرف مقابل صدمه بزنه پس اگه اتفاقی هم بیوفته قطعا بقیه شمارو تقصیر کار میدونن بنظر من یه چند روزی صبر کن اول مطمئن شو علاقت بخش واقعیه یا نه فقط یکم ازش خوشت میاد
خوندماینکه بخوای پیام بدیو واقعا باید مراقب باشید چون قبلنم بهتون اخطار داده شده ممکنه به کار خودتون ...
دقیقا از همین میترسم...نمیدونم میتونم بهش اعتماد کنم و پیام بدم یا نه..ب مامانم گفتم چون نسبت ب من اشناییش بشتره ازش..گفت اگه پاش بیوفته اوناعم بی علاقه نیستن از اینکه با ی دختر در ارتباط باشن فقط میترسن از اینکه کار یا صمتشون رو از دست بدن
تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>