2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ب شخصه هیچوقت غرورمو زیر سوال نمیبرم

البته بستگی ب شخصیت دختر داره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بد نیست 

ولی تا وقتی که میتونی یکاری کنی اون پیشنهاد بده، چرا میخوای خودت پیشنهاد بدی؟ با یکم زمان و یکم لوندی خودش میاد سمتت ولی اگه تو شروعش کنی دو روز دیگه که دعواتون شه میخواد همش به روت بیاره و تو سرت بزنه

گیسـوُ بآنو🌷✨

بد نیست ولی تا وقتی که میتونی یکاری کنی اون پیشنهاد بده، چرا میخوای خودت پیشنهاد بدی؟ با یکم زمان و ...

میشه بری تو صفحمو تایپک چهارم رو بخونی...قضیه کاملشه

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

من ب شخصه هیچوقت غرورمو زیر سوال نمیبرمالبته بستگی ب شخصیت دختر داره

اولین باره همچین چیزی زده ب سرم

نه اینکه بد باشهاینکه پسر پیشنهاد بده رو بیشتر دوس دارمچون بعدن اگه قرار شد کات کنن حداقلش دختره حس ...

اره خب قطعا

میشه بری تو صفحمو تایپک چهارم رو بخونی...قضیه کاملشه

خوندم

اینکه بخوای پیام بدیو واقعا باید مراقب باشید چون قبلنم بهتون اخطار داده شده ممکنه به کار خودتون یا طرف مقابل صدمه بزنه پس اگه اتفاقی هم بیوفته قطعا بقیه شمارو تقصیر کار میدونن بنظر من یه چند روزی صبر کن اول مطمئن شو علاقت بخش واقعیه یا نه فقط یکم ازش خوشت میاد 

گیسـوُ بآنو🌷✨

واییی..یعنی چیی چطوریی

عشق ابدی رو نگاه کن از نگار یاد بگیر😁

باید جلوی اینه هم تمرین کنی

لوندی رو یاد بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خوندماینکه بخوای پیام بدیو واقعا باید مراقب باشید چون قبلنم بهتون اخطار داده شده ممکنه به کار خودتون ...

دقیقا از همین میترسم...نمیدونم میتونم بهش اعتماد کنم و پیام بدم یا نه..ب مامانم گفتم چون نسبت ب من اشناییش بشتره ازش..گفت اگه پاش بیوفته اوناعم بی علاقه نیستن از اینکه با ی دختر در ارتباط باشن فقط میترسن از اینکه کار یا صمتشون رو از دست بدن

عشق ابدی رو نگاه کن از نگار یاد بگیر😁باید جلوی اینه هم تمرین کنیلوندی رو یاد بگیر

بابا مامانم دهن مارو با این عشق ابدی سرویس کرد همین الانم دقیقا داره نگاه میکنه..چون ایشون نگاه میکنه منم ی چیزایی دیدم ازش 

ولی میترسم دیر بجنمبم از دست بره