2777
2789
دقیقا از همین میترسم...نمیدونم میتونم بهش اعتماد کنم و پیام بدم یا نه..ب مامانم گفتم چون نسبت ب من ا ...

پس یه کاری اون بهت پیام بده اگه چیزی هم شد مقصر تو نباشی

با کارات، با حرفات، با نگاهت و خیلی چیزای دیگه

گیسـوُ بآنو🌷✨

پس یه کاری اون بهت پیام بده اگه چیزی هم شد مقصر تو نباشیبا کارات، با حرفات، با نگاهت و خیلی چیزای دی ...

وای توروخدا ی راه دقیق بزار جلو پام جز اینجا کسی نیست راجبش همفکری کنممممم

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار زشتی هست که دختر بخاد پیشنهاد پسر بده

اخرش پیشش بی ارزش ترینی

همیشه پیشنهاد از پسر بوده 

خیلی قشنگه یه پسر انقد خاهانت باشه ک اون بهت پیشنهاد بده و برای باتو بودن تلاش کنه.. 

مث این میمونه حرف شما ک بری خاستگاری پسر 

تو دنیای غرب زدگی نباشید 

خیلی کار زشتی هست که دختر بخاد پیشنهاد پسر بدهاخرش پیشش بی ارزش ترینیهمیشه پیشنهاد از پسر بوده خیلی ...

خب من هیییییییچ حرکت و ری اکشن حتی کوچیکی ازش ندیدم<:

وای توروخدا ی راه دقیق بزار جلو پام جز اینجا کسی نیست راجبش همفکری کنممممم

ببین من خودمو مثال میزنم برات

مثلاً یه پسره هست خیلی وقتا یجوری نگام میکنه نمی‌شناسمش کیه چیکارس چیکار می‌کنه یا اصلا چرا اینجوری نگاهم می‌کنه

من واقعا هیچوقت دوست ندارم خودم اول با کسی صحبت کنم یا اول خودم سر بحثو باز کنم ولی ایشون یجوری نگاهم می‌کنه بعضی وقتا که تو خیابون میبینمش به سرم میزنه برم ازش بپرسم چرا اینجوری نگاه میکنی؟

خیلی نمیبینمش شاید دو سه ماه یک بار ولی تو همون تایمی که میبینمش هرجا که باشم میاد وایمیسه روبروم با فاصله‌ی نه خیلی کم نه خیلی زیاد نگاهم می‌کنه

تاحالا نه تیکه ای انداخته نه شماره داده نه اصلا شماره ای خواسته هیچی فقط نگام می‌کنه

حالا نری همش نگاهش کنیا فقط خواستم بگم بعضی وقتا حتی میتونی با نگاه کردن بهش جذبش کنی درکل باهاش حرف بزن یجور خاصی نگاهش کن سعی کن ادایی باشی خودش میاد سمتت

گیسـوُ بآنو🌷✨

خب من هیییییییچ حرکت و ری اکشن حتی کوچیکی ازش ندیدم<:

وقتی چراغ سبزی ازش ندیدی 

خاستگاریش هم نرو دختر خوب 

چون خودت پیشش بی ارزش میکنی

اخرشاهنامه هم  بهت میگه خودت اومدی طرفم 

بوی قشنگی نداره رابطه ای که اول دختر پیشنهاد بده

بابا مامانم دهن مارو با این عشق ابدی سرویس کرد همین الانم دقیقا داره نگاه میکنه..چون ایشون نگاه میکن ...

برا اینکه ادم از این شو چیزی یاد بگیره خوبه وگرنه خیلی هم چیز خاصی نیس

نترس عزیزم، اگه برای تو باشه از دستت نمیره

خودتو بیشتر بهش نشون بده، ارتباط چشمی باهاش برقرار کن، حالا عشوه و لوندی هم بلد نیستی طوری نیس همون ارتباط چشمی هم خوبه

شیک و اراسته لباس بپوش، کلا خودتو نشون بده که توی دیدش باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ببین من خودمو مثال میزنم براتمثلاً یه پسره هست خیلی وقتا یجوری نگام میکنه نمی‌شناسمش کیه چیکارس چیکا ...

وای اخراش خندم گرفت..خب چیشد تو جذبش شدی حالا؟..ی چیزی بگم باورت نمیشه..ی بار داشتم خیلییی عادی نگاهش میکردم یکی از همکارای اقا ک از قضا رفیق خانوادگیمون هم میشه اومد بم گفت چشم ازش بردار همه دارن نگات میکنن میخ شدی روش..

اگه میخوای پیشقدم بشی هم سر حرف رو فقط باز کن، مثلا امروز لباستون قشنگه، 

یا بگو شما در مورد این موضوع اطلاعی دارید راهنمایی کنید

پسرا دوس دارن جنتلمن بازی دربیارن و کمک کننده باشن، یچیزی پیش بیار و کمک بخواه

مثلا حتی جلوی پاش کتابت بیوفته، خزه ولی ممکنه جواب بده😅

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ببین من خودمو مثال میزنم براتمثلاً یه پسره هست خیلی وقتا یجوری نگام میکنه نمی‌شناسمش کیه چیکارس چیکا ...

خب اصلا منو نگاه نمیکنه..دیروز هرکاری کردم سنگینی نگام باعث شه منو ببینه سرشم نچرخوند..اصلا ی طوری رفتار میکنه انگار وجود خارجی ندارم

وقتی چراغ سبزی ازش ندیدی خاستگاریش هم نرو دختر خوب چون خودت پیشش بی ارزش میکنیاخرشاهنامه هم بهت میگ ...

هعییییی

وای اخراش خندم گرفت..خب چیشد تو جذبش شدی حالا؟..ی چیزی بگم باورت نمیشه..ی بار داشتم خیلییی عادی نگاه ...

جذبش نشدم ولی دوست دارم دلیل اینکه ایتجوری نگاهم می‌کنه رو بدونم😂‌

سعی کن یکاری کنی خودش متوجه شده ولی اونقدر زیادم نگه که فکر کنی آویزونی اینجوری هیچ‌جوره سمتت نمیاد پسرا معمولاً سمت کسایی میرن که بتونن بزور بدستش بیارن و واسش تلاش کنن

گیسـوُ بآنو🌷✨

برا اینکه ادم از این شو چیزی یاد بگیره خوبه وگرنه خیلی هم چیز خاصی نیسنترس عزیزم، اگه برای تو باشه ا ...

تیپ ظاهری و شخصیتیش رسمیه..منم همینم..جفتمون تو محیط کار رسمی و سنگین رفتار می کنیم...فقط مونده ارتباط چشمی ک تو موندم

اگه میخوای پیشقدم بشی هم سر حرف رو فقط باز کن، مثلا امروز لباستون قشنگه، یا بگو شما در مورد این موضو ...

واااییی ینام هست..