سلام دوستان. من با عشق با همسرم ازدواج کردم.در دوران دوستی،خسیس بودنشو نشون نداد.۵سال باهم بودیم.الان که رفتیم زیر ۱ سقف متوجه شدم،بیمارگونه خسیس😢😢😢چطور با مرد خسیس ارتباط میگیرید؟؟
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال منم خسیسه ولی ن رو من ،اگه ادم یکیو دوست داشته باشه اذیتش نمیکنه شوهرمنم اوایل سفت بود دیگه چندبار باهاش دعوا کردم دید اذیت میشم کلا من هرچی خرج کنم کاری نداره ،زورش فقط به خودش میرسه
دوستم ی خاستگار خسیس داشت توی قرار اولشون فقط ۲ تا چایی گرفت بدونِ هیچ چیز دیگه ای!
خساست تنها چیزیه ک نمیشه مخفیش کرد بنظرم
شاید شما هیچ توقعی ازش نداشتی توی ۵سال رابطت
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
امکان نداره یه نفر خسیس بودنشو بتونه ۵سال مخفی کنه
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چطور خسیس بود ک توی ۵سال متوجه نشدیدوستم ی خاستگار خسیس داشت توی قرار اولشون فقط ۲ تا چایی گرفت بد ...
بهترین کافه.بهترین رستوران.بهترین خرجارو واسم میکرد😢میگفت حقوقم کارمندیه.منم میگفتم باحقوق کارمندی،بنده خدا چه خرجایی میکنه واسم.الان که اومدم تو زندگی،متوجه شدم،ایشون اهل فروش ماشین و ملک هست در کنار حقوق کارمندی.😢اون اطلاع نداره،من فهمیدم.واس همین ازش متنفرم.عشق تبدیل به تنفر شده.با من روراست نیس.مزتب بحث و دعوا داریم.بم میگه حیف و میل میکنی،🙄🙄
مثلا فک مبکنه خرید خیلی چیرا ولخرجیه تو دلیل قانع کننده بیار و حتما عنوان کن تو زندگی باید ادم خیلی حواسش به خرج کردن باشه جای درست و بجا خرج کنه دوره زمونه گرونیه و....