2777
2789
عنوان

ارتباط با همسر خسیس😢

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 39 پست
خوبه ک مشاوره میرینمیخام ناراحتت کنم ولی کنار این آدم داغون میشیکسی ک اجازه اعتراض نمیده و همش توقع ...

بدبختی فک میکنه،بهترین زندگیو واسم گذاشته...نمدونم چرا فک میکنه،خیلی کارا واسم کرده

بدبختی فک میکنه،بهترین زندگیو واسم گذاشته...نمدونم چرا فک میکنه،خیلی کارا واسم کرده

اخلاقاش دقیقا شبیه مردهای قدیمی نسل پدرهامونه

ثروت‌شو مخفی میکنه..  خسیسه..  فک میکنه هزینه کردن برا زنت اشتباهه..  حرف باید حرف خودش باشه.. حق اظهار نظر و مخالفت ب کسی نمیده..   و فک میکنه چون توی خونه برنج و روغن و اینا میخره پس ینی بهترین زندگی رو ساخته برات!!!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقاش دقیقا شبیه مردهای قدیمی نسل پدرهامونهثروت‌شو مخفی میکنه.. خسیسه.. فک میکنه هزینه کردن برا ...

وااااای دقیقاااااا...بااینکه  دکترا دارن..ولی قدیمی فک میکنه.دیقاااااا درست تشخیص دادید

وااااای دقیقاااااا...بااینکه دکترا دارن..ولی قدیمی فک میکنه.دیقاااااا درست تشخیص دادید

من ب اندازه موهای سرم آدمای مختلف دیدم

براهمین گفتم اگ میتونی جدا شو. چون شما ۲تا ، یکی ۲مورد اختلاف ندارین..  کلا توی همه چیز مشکل‌دارین باهم و مشکل‌ اصلی‌تونم عدم تفاهمه...

چیزایی ک برای شما مهمه ، از نظر اون مسخره بازیه..

چون دیگه سن بالا حساب میشه..  بیرون و خوش‌گذرونی رو احتمالا دوس نداره و و و

اگرم میدونی هیچ رقمه امکان طلاق نداری، اتفاقا بنظرمن یک دونه بچه رو بیار یکی ۲سال دیگه

ک حداقل یه مونس برا خودت داشته باشی..  ی دلگرمی تو زندگیت باشه..

نمیدونم شایدم پیشنهاد خوبی نباشه چون زیاد شناختی ندارم ازش

ولی حداقل از تنهایی درمیای فکر و خیالت کمتر میشه...

گاهی وقتا شرایط رو نمیشه تغییر داد.. فقط مجبوری ادامه بدی تا بگذره...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من ب اندازه موهای سرم آدمای مختلف دیدمبراهمین گفتم اگ میتونی جدا شو. چون شما ۲تا ، یکی ۲مورد اختلاف ...

ازون شب که تایپیک گذاشتم،مرتب باش صحبت میکنم،ازم خاست کمکش کنم.گفت صبوری کن و کمکم کن و بم انوزش بده.گفت تا این سن تنها بودم.یادم بده.بش گفتم عین مردای قدیم خسیس و مستبدی.سکوت میکرد.ومیگفت حلالم کن..گفتم اونیکه الگو قرار دادی،سعی کن بزاریش کنار..نمتونسم بگم باباشو الگو قرار داده..گفتم انتطار نداشته باش،منم بشم عین زنای قدیم.نمتونسم بگم مادرش....مادرش خداروشکر شهرستانن..اینجا نیستن..ولی تلفنی خیلی کرم میریزن..همسرم فرزند ارشد خانواده و تحصیلات عالیه دارن و بسیار پولدار...مادرشون نگم براتون،فک کنم ،متوجه شدید چ جوره...خلاصه فعلا درحال آموزش و صبوری کردنم..التماس دعا

ازون شب که تایپیک گذاشتم،مرتب باش صحبت میکنم،ازم خاست کمکش کنم.گفت صبوری کن و کمکم کن و بم انوزش بده ...

عزیزم تا همینجا هم نشونه خوبیه

اینکه خواسته حرف بزنین و بقول خودش بهش آموزش بدی

صبوری کن..

بضی وقتا بعد از طلاق زندگی آدم سخت تر میشه

مخصوصا ک میگی شرایط مالی‌ش عالیه

اگ بتونی رامش کنی و بگیری‌ش تحت کنترل خودت، زندگیت عالی میشه

عزیزم تا همینجا هم نشونه خوبیهاینکه خواسته حرف بزنین و بقول خودش بهش آموزش بدیصبوری کن..بضی وقتا بعد ...

سخته خیلی سخت...گفتنش آسونه..ولی توکل کردم بخدا...خوبیش اینه که خانوادش کنارم نیسن..باورتون نمیشه از شب اول جشن عروسی تا یکماه خونمون بودن،بعد که رفتن ،تونسیم رابطه برقرار کنیم.ولی بدبخنی خدا ادعا هسن مادرشون..مادرشون متاسفانه عروس ستیز هسن..در صورتیکه من تو خانواده،عروس سالاری بزرگ شدم...دیقا دو قطب متفاوت بودیم

ن خانوادش نه ماورش مهم نیسن اگه خساستش بزاره کنار

میذاره..

نگران نباش.  من معتقدم هر مردی، یه قِلِقی داره

اگ نتونستی باهاش کنار بیای معلومه ک هنوز قلق‌شو پیدا نکردی

ببین مثلا ی مورد بگم.  پارتنر خودم بشدت خوشش میاد کارهایی ک میکنه رو ببینم و تعریف کنم..

مثلا یکبار تلفنی بهش گفتم داری میای فلان چیز رو بخر گفت چشم!!

اگ اهمیت نمیدادم دیگه هیچوقت نمیگفت!

اما چون قلق‌ش کاملا دستمه وقتی رسید، بهش گفتم  ی چیزی گفتی درست نشنیدم..  گفت چی ؟  گفتم وقتی گفتم فلان چیزو بخر، گفتی چشم ؟  گفت آره!

کلی قربون صدقه‌ش رفتم و اینا

شاید باورت نشه  از همون روز هرچی میگم جز چشم چیزی نمیگه!!

باورکن مردها خیییییلی ساده تر از ما خانوما هستن

براحتی مث یه پسربچه گول میخورن و بشدت دربرابر عشق و محبتی ک ما بهشون کنیم، ضعیف هستن..

تا میتونی بهش محبت کن..  از کارای کوچیک‌ش تعریف کن

خریدهاشو ببین و تشویق کن ک داره از آدم قبلی ک بوده فاصله میگیره

مطمعن باش جواب میده

میذاره..نگران نباش. من معتقدم هر مردی، یه قِلِقی دارهاگ نتونستی باهاش کنار بیای معلومه ک هنوز قلق‌ش ...

باور کنید همه رو انجام میدم ولی این چند روز بیشتررررر...خیر سرمون بعد ۵سال بهم رسیدیم و به سختی....انشالله که زحمتام جواب بده..ممنون که وقت گذاشتید😍🙏