2777
2789

اسمگ معرکس هرکسیم نمیتونه بخره

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از لحاظ زیبا بودن و رنگ های متنوع داشتن معروف هست، نه از لحاظ کیفیت. منظورم این نیست که کیفیتش خوب نیست، اما بهترین هم نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هم کیفیت نسبتا قابل قبولی داره هم طرحای قشنگ و شیکی.

بهتره همه از یه برند بگیری . ولی اگه جدا گرفتی هم حداقل رنگ و مدلی بگیر که به بقیه بخوره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هم کیفیت نسبتا قابل قبولی داره هم طرحای قشنگ و شیکی.بهتره همه از یه برند بگیری . ولی اگه جدا گرفتی ه ...

ممنون گلم 

من شهرستانم کجا میتونم مارک اسمگ پیدا کنم؟

ترجیح میدم صرفا اب مرکبات گیری، مخلوط کن، همزن کاسه ای  رو از مارک اسمگ بگیرم به نظرتون بازم چیزی لازمع که ضروری باشع؟