2777
2789
عنوان

دختر مجرد

117 بازدید | 13 پست

۴۰ نفر دختر خانم ک برای ازدواج خوبمون چله بگیریم

نیست ؟؟؟؟؟

سوره احزاب اگه بودید بگید لینک گروه رو بدم 

مرسی از همکاریتون 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی آنقدر شوهر نیست کار به آیه کشیده ؟ مستقیم از خداوند بخواهید بهتر نیست ؟

مذکر و مونث بسیار زیاده 

دنبال همسفر و همراه هستیم ن شوهر 

مستقیم ک همه چی میشه خواست 

تمام شوره های قرآن یه دری باز می‌کنند و هرکدوم تو یه موضوعی این سوره برای ازدواج خوبه

مذکر و مونث بسیار زیاده دنبال همسفر و همراه هستیم ن شوهر مستقیم ک همه چی میشه خواست تمام شوره های ق ...

گمان نکنم آیه های قرآن کاری بتوانند انجام دهند همه چیز به شرایط روزگار بستگی داره .....بهتره از خداوند درخواست کنید نه آیه 

یعنی واقعا شوهر کردن انقدر جذاب هست؟......هر شوهری شوهر نیست با انسان ازدواج کنید

دقیقا  نکته اش اینکه برای اینکه یه نر گیرمون بیاد نمیخوایم بخوانیم برای اینکه انسان آگاه و خوب بهم داده یشه می‌خونیم 

گمان نکنم آیه های قرآن کاری بتوانند انجام دهند همه چیز به شرایط روزگار بستگی داره .....بهتره از خداو ...

آیه های قرآن همون کلام خداونده . خود قران معجزه است چطور میگید آیه های قرآن نمیتونن کاری بکنن