2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی فوریه

46 بازدید | 3 پست

سلام.

قبلا تو تاپیک هام در مورد خانواده مامانم و...گفتم.

اینکه به شدت از مهربونی مامانم سواستفاده میکنن.

مامانم به شدت دل رحم هست و اینکه اصلا از بحث و دلخوری خوشش نمیاد...دوس نداره کسی رو ناراحت کته...

مثلا اگه طرف هم مقصر باشه ...مامانم خوابش نمیگیره!

من پدرم خیلی سال قبل فوت شدن...خیلی جلو دخالت خانواده ها وایسادم...

مادربزرگم همش به حجاب مامانم گیر میداد...نمیدونم چرا این پوشیدی..مانتو فلان هست!

چادر سر کن و...

مسافرت زهرمار مامانم میکرد ...مامانم برده بود مسافرت ولی مامانه منو ف ش میداد ! کلا با مامانم تو زاویه هست:٪

منم کنترلم از دست دادم گفتم مامانم مگه بچه هست؟

جرات داری به اون یکی تحفه هات چیزی بگی؟

مامان ِمن شوهر کرده حالا درسته مرده ولی به کسی ربط نداره مامانم اذیت کته...

به نظرتون کارم اشتباه بود؟

یادمه داییم 18 سال قبل یبار گفته بود که مامانم حجابش درست کنه...مامان بزرگم جلو خاله هام حرف داییم بازگو میکرد...

منم یهو برگشتم گفت فلانی (اسم داییم ) غلط میکنه اصلا 

💩 میخوره با تو که مادرشی با اون پدرش که مرده...

بعدم با تموم قدرت درش رو کوبیدم...

دیگه همه خفه خون گرفتن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دمت گرم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم

مامانم ولی خمش میکه بذار بگن...

عمیق ناراحت میشه ها...ولی میگه خانواده پدر مداری...اينام نباشن تو دنیا تنها هستی...

یا میگه که عروسی گرمای به همسر آینده چی بگی...

منم میگم فرض میکنم نو تک فرزند بودی...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام