2777
2789
عنوان

خانوما بیاید هم فکری

100 بازدید | 18 پست

دوشنبه که از دکتر اومدیم خونه همکارشوهرم زنگ زد میای کمک اثاث کشی کمک میخوام  شوهرم بهم گفت از اونجایی که ما به این آقا بابت خرید خونه بدهکاریم گفتم برو یه دو ساعتی کمکش کن بیا اونم گفت پس برو خونه بابات شام بذار تا بیام از اون اصرار از من انکار آخه من درد داشتم حوصله خودمم نداشتم رفت بعد نیم ساعت زنگ زد گفت من شب میمونم پیشش نمیتونم خسته بیام دیگه منم قاطی کردم گفتم باید بیای یعنی مگه چقدر زمان میبره 

اونم رفت یه بار زنگ  زد رفتی گفتم نه نمیرم درد داشتم گفت داریم وسایل داخل کابینت ها رو میچینیم تموم شد بریم سراغ وسایل کمد دیواری  

یه بار دیگه پیام دادم کجایی داشت به شیشه ها چسب میزد یه بار دیگه تخت وصل میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرداش بچه رو بردم خونه بازی کلی پیامکی دعوا کردیم الانم سه روزه قهریم 

من دارم زایمان میکنم این نگفت شاید من دردم بگیره الانم دلم داره از غصه دق میکنه اصلا براش مهم نیست من تنهام

ساعت ۱۲ و نیم پیام دادم اصلا باور نمیشد من پا به ماه رو تنها گذاشتی گفت دیوانه میخواد شام بده میام د ...

آها شرایطت رو نمیدونستم، دیگه حتما کارش طول کشیده بیخیال کشش نده بگیر بخاب 

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

فرداش بچه رو بردم خونه بازی کلی پیامکی دعوا کردیم الانم سه روزه قهریم من دارم زایمان میکنم این نگفت ...

عزیزدلم 😢 متاسفانه نمی‌دونم چرا مردا انقد با عرض پوزش نفهمن باید همه چی رو مو ب مو بهشون بگی تا بفهمن تازه وفتیم میگی درک نمیکنن تو فکرش نرو قهرتم طولانی نکن الان خودنه خودتی؟

بسپارش به خدا❤️کار خوبه خدا درستش کنه❤️             وفادار تا آخرین قطره خون M💍❤️                           

براش مهم نیست اصلا با من حرف نمیزنه من میخواستم یه خونه تکونی کوچیک کنم ولی براش مهم نیست من درد دارم نیاز به استراحت و آرامش دارم چند بار بحث شده خودم رفتم آشتی کردم ولی الان نمیخوام برم 

عزیزدلم 😢 متاسفانه نمی‌دونم چرا مردا انقد با عرض پوزش نفهمن باید همه چی رو مو ب مو بهشون بگی تا بفه ...

بله خونه خودمم سه روز قهریم این قضیه واسه دوشنبه ست آقا تو این دو سه روز که قهریم صبح میره بیرون تا بعد ازظهرمنم پا به ماه به یه دختر شیطون سه ساله 

قضیه واسه دوشنبه ست تا الان قهریم دلم خیلی گرفته شرایط هورمونی آدم اذیت میکنه از یه طرف تنهایی

اره اول فکردم قضیه امشب بوده دوباره تاپیک رو خوندم متوجه شدم برا کی بوده چی بگم والا درکت میکنم تو این شرایط مخصوصا آدم دنبال توجه اما بیخیال شو اونم نادانی کرده حالا رفته پیش همکارش هم کارش طول کشیده هم اینکه شاید گرم صحبت و.. شده حواسش پرت شده میگم خب مردا مدام باید بهشون گفت این کارو کن اون کارو کن اگر ن خودشون زیاد متوجه این چیزا نمیشن

بله خونه خودمم سه روز قهریم این قضیه واسه دوشنبه ست آقا تو این دو سه روز که قهریم صبح میره بیرون تا ...

کارش خوب نیست نمی‌دونم چی بگم اصلا میخای باهاش حرف بزن شاید داره نادانی می‌کنه نمی‌دونم چی بگم واقعا از طرفیم نمیخام جوری صحبت کنم تو بدتر عصبی بشی بحثتون بشه

اره اول فکردم قضیه امشب بوده دوباره تاپیک رو خوندم متوجه شدم برا کی بوده چی بگم والا درکت میکنم تو ا ...

قبل از اینکه بره مثل اینکه تصمیمشون رو گرفته بودن شب بمونه چون آقا دو تا بچه کوچیک شیره به شیر داره و خانومش براش الویت داره کل خونه رو حتی داخل کابینت ها رو چیدن

کارش خوب نیست نمی‌دونم چی بگم اصلا میخای باهاش حرف بزن شاید داره نادانی می‌کنه نمی‌دونم چی بگم واقعا ...

واقعیت نمیخوام باهاش حرف بزنم چون مثل این که داره عادت میکنه هر سری من آشتی کنم ولی الانم بدجور احساس تنهایی میکنم دلم داره داغون میشه نمیدونم چیکار کنم