2777
2789
عنوان

مهمونا نمی رن شوهرم خسته است فردا بایدساعت پنج بیدار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 47 پست

رک بگید عزیزم

وقتی مجبورید به خودتون سخت نگیرید و رودروایسی نداشته باشید

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نسبتی دارن باهاتون چقدر بدم میاد کسی شب بمونه خونم من هیچکسو راه نمیدم

منم اصلا دوست ندارم نه جایی شب بمونم نه کسی بیاد بمونه فامیل نزدیکن

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

من پدرشوهرم کلی مهمون هم باشه ساعت ده شب یه شب بخیر میگه میره تو اتاقش میخوابه

وقتی سر وصدا باشه میشه خوابید آخه

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

رک بگید عزیزموقتی مجبورید به خودتون سخت نگیرید و رودروایسی نداشته باشید

لامپ بالای سر شوهرم رو بستم گفت چرا برق رو خاموش میکنی

اخرش چیشد؟

یکدفعه زنش چشمش به ساعت افتاد گفت ای وای ساعت دو نیمه بالاخره رفتن خداروشکر ولی خیلی بد بود چشمای بابام از شدت خستگی قرمز شده بود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

کنتور برقو بزن همه جا خاموش شه بگو برقا رفته کسی نخواد روشن کنه و برن😂ولی واقعا دیگه دیروقته باید ب ...

رفتم تی وب رو هم بستم تا ببینم چی میشه