یکیشون قراره امشب بمونه اینجا اون یکی بره ولی نمیره اون اولی رو هم معطل کرده نمیذاره بخوابه شوهرم فردا بایدساعت،۵ بیدار بشه
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
جلوشون به شوهرت بگو عزیزم بروبخواب ساعت ۵ باید بیدار بشی
آره گفتم شوهرم تو همون حالت خوابیده
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای یاد اون مهمونی افتادم که یبار مهمونامون تا دو و نیم صبح مونده بودن بچه هاشونم رو مبلمون خوابشون برد ولی همینجوری موندن و حرف میزدن از رو نمیرفتن
بنظرم شما خمیازه بکشین و به ساعت نگاه کنین همینطور شاید متوجه شدن رفتن
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
وای یاد اون مهمونی افتادم که یبار مهمونامون تا دو و نیم صبح مونده بودن بچه هاشونم رو مبلمون خوابشون ...
جا هم انداختم اون که قراره بمونه هم خسته است این که قراره بره نمیره
شما باید بلند شی سری که اونها متوجه بشن به شوهرت با دلسوزی بگی
عزیزم صبح باید زود بیدار بشی بری سر کار نمی تونی بدنت نمی کشه پاشو برو بخواب ما میشینیم ، هم تلویزیون رو خاموش می کنیم تا سر و صدا نشه بیدار شی برو استراحت کن
شما باید بلند شی سری که اونها متوجه بشن به شوهرت با دلسوزی بگی عزیزم صبح باید زود بیدار بشی بری سر ک ...
به شوهرم گفتم تو همون حالت خوابش برد جا هم انداختم ولی نمیره میدونم شوهرم خوابش نبرده فقط چشاش رو بسته چون برقا و تی وی باید بسته باشن میگرن داره
جاها رو بنداز به اونم تعارف بزن کجا بری دیگه همینجا بمون جا هم براش بنداز حالا یا میمونه یا میره
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را