2777
2789

خیلی ممنون اومدی جانم🙃🤍

من تا به حال با کسی وارد رابطه نشدم اما چند وقتی میشه یه پسری هعی بهم التماس میکنه.پسر خوبی به نظر میرسه خیلی پاکه.اسمش ائلمانه ۲۰ سالشه ماشین و خونه نداره شغل داره و سربازه در حال حاضر. تحصیلاتش دیپلم.دوستم همسایشونو ازش پرسیدم گف بهتر از اون‌نمیتونی پیدا کنی خیلیییی عالیه.بهم گفت قصدش جدیه و واسه ازدواج میخاد باهام وارد رابطه بشه و گفت اگ نخوام وارد رابطه بشم با پدرم حرف میزنه و مطمئنم پدرم مخالفت میکنه با ازدواج من کلااااا.معلومه قصدش جدیه همه خانوادش خبر دارن با مادرشم حرف زدم حتی منو تحقیق هم کردن.

خواااهش میکنم انرژی منفی ندین و نگین پسرا اول اینچورین بعدا تغییر میکنن اینجاشو مطمئنم تغییر نمیکنه و نگین کار بدیه و اینا

بنظرتون چیکار کنم من؟خیلی ممنون میشم راهنماییم کنیم و تجربیاتتون رو در اختیارم قراربدین♥️

تنها ترسم اینه به درسم لطمه بخوره همین.

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

چندسالته

۱۶

یازدهمم

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکه پسندیدی مادیگه چی بگیم

بحث پسندش نیس

میخام راهنماییم‌کنین که وارد رابطه بشم یا نه

۱۶یازدهمم

یاخداااااا همسن منی؟ من سر برداشتن ابروها با مامانم دعوا میکنم بعد تو فکر ازدواجی اون با پسر ۲۰ ساله سرباز که هم بچه‌س هم هیچی ندارم

این فردا پس فردا کمی پول بیاد دستش بقیه دخترا به چشمک براش بزنن فکر می‌کنه خبریه سریع می‌ره! ساده‌ایااا

واسه کدوم شهری اسم پسره عجیبه

آذریم

اسمش ترکی آذری هس

اِلمان خونده میشه

یاخداااااا همسن منی؟ من سر برداشتن ابروها با مامانم دعوا میکنم بعد تو فکر ازدواجی اون با پسر ۲۰ ساله ...

به ازدواج فک نمیکنم ۲۲به پایین ازدواج نمیکنم عمراااا.ولی پسر خوبیه مطمئنم منتظرم میمونه تا هروقتی ک بگم

نمیدونم گیجم

باهاش اشنا شو ولی دوست نه 

ی جوری خیالشو راحت نکن ک بدستت اورده و سعی کن خوب بشناسیش

مراقب خودتم باش ک روحی و جسمی و تحصیلی اسیب نبینی چون سنت کمه

ولی ب هر حال اشنایی با مردا برات لازمه و باید شروع کنی هر کدوم ی چیزی بهت یاد میدن ک موقع ازدواجت اگاهانه تر و عاقلانه تر تصمیم میگیری تو زندیگ هم موفق تر همل میکنی غقط همه جوره مراقب خودت باش مخصوصا ک سنت کمه و درست هم مهمه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

هنوزنه چون خیلی سنت کمه لطمه به درست میخوره

فقط ترسم درسمه🤦‍♀️🤦‍♀️

باهاش اشنا شو ولی دوست نه ی جوری خیالشو راحت نکن ک بدستت اورده و سعی کن خوب بشناسیشمراقب خودتم باش ک ...

خیلی قشنگ بود حرفاتون🙃

خیلییی ممنونم کاملا درست گفتین♥️

چشم حتمااا استفاده میکنم از راهنمایی هاتون

حاجت روا بشین🤍