2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم ممنون میشم‌بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 62 پست
اسی درست رو ول نکن سریع هم عقد نکنین یکم سنتون بیشتر شه تجربه کسب کنینبشناسین همو ولی حد و مرز داشته ...

غیر ممکنه این غیرممکنه

من نمیخام الان ازدواج کنم که اون قصدش جدیه ولی هررروقت ک من بگم میاد جلو الان میخام بشنایمش ببینم چقد منتظر میمونه

و اینک وضع مالیش برام‌مهم نیس فقط پاک باشه و دوسم داشته باشه همین کافیه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ازدواج نمیخام من از ۲۲ زودتر به ازدواج فک‌نمیکنم منظورم این بود قصدش جدیه.

" و ... " هم داشت . 

ایشون خیلی مشتاقه میتونه صبر کنه .

ضمن اینکه، فرصت‌های زیادی در آینده برات پیش میاد. عجله نکن.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

به درست لطمه میخورم عشقم هنوز خیلی زوده

واسه آشنایی و گرنه ازدواج‌نه هنوز خیلی زوده برام

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

" و ... " هم داشت . ایشون خیلی مشتاقه میتونه صبر کنه .ضمن اینکه، فرصت‌های زیادی در آینده برات پیش می ...

آره آره.میخام همینجوری بذارم بمونه ببینم چقد منتظرم میمونه

اشنایی هم ضربه میزنه فکزت درگیر میشع ولی همین الانتم فکزت درگیر شده ،نمیدونم والا

من الان گیجم

از یه ور حس میکنم خوبه نمیخام از دست بدم و اینک فک نمیکنم چیزی بتونه منو از درس دور کنه

ولی میترسم

غیر ممکنه این غیرممکنهمن نمیخام الان ازدواج کنم که اون قصدش جدیه ولی هررروقت ک من بگم میاد جلو الان ...

فقط تاکید اینه حتما دانشگاه برو 

این حرفای دروغ رو ول کن میگن درس هیچی نیست و فلان

الان من خودم میبینم متناسب با سطح تحصیلات با ما برخورد میکنن

دو یا سه سال نمیتونید صبر کنید که اوضاع هردوتون روبه راه بشه؟

واسه ازدواج باید ۶.۷ سال صبر کنه اگ بخاد منو

فقط تاکید اینه حتما دانشگاه برو این حرفای دروغ رو ول کن میگن درس هیچی نیست و فلانالان من خودم میبینم ...

چشممم درسته حرفتون

خیلییی ممنون♥️

حاجت روا بشین🙃

غیر ممکنه این غیرممکنهمن نمیخام الان ازدواج کنم که اون قصدش جدیه ولی هررروقت ک من بگم میاد جلو الان ...

وضع مالی خیلیم مهمه دختر گل 

فقط پاک باش و دوسم داشته باش کافی نیست 

از نظر خانوادگی و فرهنگی تقریبا باید متنایب باشید 

خانواده خیلی مهمه ،از نظر فکری هم همینطور 

بعدم دختر خوب الان حتی وقت آشنایی هم نیست 

چون آشنایی ی مرحله قبل ازدواج نمیشه که چندین سال آشنایی طول بکشه دوطرف خسته میشن 

بچسب به زندگیت ،درآینده نه چندان دور حداقل بالای ۲۰ طرز فکرت تغییر میکنه بازتر فکر میکنی 

آدمای بیشتریم میان جلو ممکنه خیلی بهتر از این آقا باشی ممکنه عالی باش 

نمیگم بد چون سنت کمه خیلی مونده