2777
2789
عنوان

خیلی زحمت کشیدم امسال

6195 بازدید | 262 پست

کاش تموم میشد این درد....

روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس خوندم امسال تموم جوونیم پای این کتابای لعنتی رفت.....امیدی ندارم نمره های پارسالم بهتر بود 

خستم خیلی خسته...کلا خستم از همه چی...

اگه ۳ سال پیش بابام میزاشت پزشکی دزفول شهرکرد سمنان و کردستان رفته بودم به همه شون میرسوندم و تماااااام شده بود

دیگه دلم نمیخواد بخونم بریدم از همه چی....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا قبول میشی یعنی؟

نمیدونم پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم امسال با نمره های نهاییم بدتر شده شاید بدتر بابام نزاشت شهر دیگه بزنم گفت فقط شهر خودمون عمم دانشجو بوده تصادف کرده تو جاده

مگه حدود نمره هات چقد بوده

بد نیست ولی خوبم نیست پارسال بهتر بود نمره هام رتبه ام ۶۲۰۰ شد منطقه ۲...امسال اکثر نمره هام کمتر شدن با اینکه خیلی خوندم....سهمیه اینا هیچی ندارم ولی واقعا جون دادم امسال

نمیدونم پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم امسال با نمره های نهاییم بدتر شده شاید بدتر بابام نزاشت شهر دیگه ب ...

وای چ بد 

تو تاوان این فوبیارو باید بدی پس؟

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

منم سال اول مترجمی زبان رودبار قبول شده بودم خودم ساکن لاهیجانم. با بابام رفتیم برای ثبت نام اون روز بارون شدیدی میومد جوری که بابام ماشینو نگه داشت خطرناک بود بابام گفت بمون یکسال دیکه بخون ببین انگار. خدا هم راضی نیست خودشونم راضی نبودن میگفتن راهش دوره . ولی کاش میرفتم سختی میکشیدم ادم مستقلی میشدم یکسال موندم یه رشته چرت و پرت قبول شدم الان به هیجا نرسیدم مجبورم برم دنبال کارهایی که به مدرک نیاز نداره مثل کارگری تو کارخونه اونم ۱۲ ساعت در روز . جونی برام نمیمونه . یا فردشندگی. اینا شغل‌هاییه نیاز به مدرک نداره کاش اصلا نمیخوندم میرفتم دنبال کار تا الان کلی سابقه کاری داشتم الان هیچ سابقه ای ندارم هیچی هم از لیسانسم بلد نیستم 

دور از جونت نزن این حرفو:)ولی من امید دارم تو موفق میشی

کاش اینجوری میشد....خیلی نا امیدم...خیلی زحمت کشیدم کاش یه تیری ترکشی میخورد بهم همه دوستای با سهمیم با درصدای خیلیییی کمتر از من دارن میخونن یکیشونو باهم انتخاب رشته کردیم.....خیلی داغونم امشب خدایا دیدی چقدر زحمت کشیدم....