2777
2789
عنوان

خیلی زحمت کشیدم امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 6195 بازدید | 262 پست
حتما باید پزشکی باشه مثلا فیزیو و اینا نمیتونستی شهر نزدیک بزنی ؟

پزشکی و دارو شهر دیگه نزاشت بزنم میرسوندم به قرآن عمم تصادف کرده دانشجو بوده تو جاده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
والا اینجور که تو گفتی و با زحمتهایی ک تو کشیدی منم واقعا ناراحت شدم

ناراحت نشو عزیزم بعضی خانواده ها ....اسمش چیه ظلم؟ خیلی تلاش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشو عزیزم بعضی خانواده ها ....اسمش چیه ظلم؟ خیلی تلاش کردم

عزیزم

ببین امسال نهایی ها کلا سخت بودن خیلی از درسا با نمره کمتر از پارسال تراز بالاتری میده

تراز اردیبهشتت چند شده

میدونه چقدر بده ک تلاشمو نبیننحتی ی خورده هم تشویقت نکنن

بعد موقع انتخاب رشته محدودت کنن شهر خودت و حتی نزارن تعهد بزنی که بعدااااااااااا دردسر داره الان راحت خوابیدن راحت

پزشکی و دارو شهر دیگه نزاشت بزنم میرسوندم به قرآن عمم تصادف کرده دانشجو بوده تو جاده

عمتون چیزیش شده بوده ؟ یعنی خدا نکرده اتفاقی براش افتاده که منجر به این شده خانواده نزارن برید شهرستان ؟

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

عزیزمببین امسال نهایی ها کلا سخت بودن خیلی از درسا با نمره کمتر از پارسال تراز بالاتری میدهتراز اردی ...

اردیبهشتم ۸۷۰۰ شده ۴۰ درصد اینه الان تراز نهایی میزنم از ۸۵۰۰ تا ۸۹۰۰ میده تو نرم افزار یعنی حداکثر خودشو بکشه میشه ۸۸۰۰ حدودی با این پزشکی و دارو نمیارم هیچ جا....پارسال تراز کلم ۹۱۷۰ بود نشد که بشه

عمتون چیزیش شده بوده ؟ یعنی خدا نکرده اتفاقی براش افتاده که منجر به این شده خانواده نزارن برید شهرست ...

آره آسیب شدید دیده و الانم با آسیب دیدگی تو ناحیه پا و مشکل شنوایی زندگی میکنه 

خوبه خب تعهدی میده نترس تهش اینه

این پارساله توضیح دادم بابام تعهد نمیزاره بزنم چون دخترم و شهر دیگه نرم خدمت بعد از ساعت ۱۱ راحتتتتتتتت خوابیده