2777
2789

شایدم من فکر میکردم در یک سطحیم. تحصیلات در ی سطح. قیافه تا حدی در یک حد. وضع مالی توی خونه پدری من خیلی بالاتر ولی فرهنگ استفاده اونا بالاتر، افکار و اندیشه هامون در ی حد بود . کلا ی جور برابر. اما اما بعد از ازدواج انقدر خانواده حمایتش کردن انقدر از همه لحاظ ِهم خودشو هم بچه ها شو حمایت کردن ک شوهری ک همه میگفتن اهمیت ب زنش نمیده حالا خام شده و اون زن تقریبا ب هر چی خواسته رسیده، برعکس من ک انقدر خانواده پشتم رو خالی کردن ک همسر من ک در مقابل شوهر اون فرشته بود کاری برام نکرده یعنی چطور بگم اونا خانوادش حتی شوهرشم رو حمایت مالی و ،، کردن ، ن ک پول بهش بدن نه ایده بهش میدن ، میخام بگم خانواده خیلی مهمه ،خانواده من فقط به وظایف دختر ( اونم ب ناحق) فک میکنن به حقوقش فک نمیکنن.

دوست عزیزم فکر میکنم شما نقش خودتون رو فراموش کردین و ضعف های خودتون رو گردن خانواده می اندازید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم فکر میکنم شما نقش خودتون رو فراموش کردین و ضعف های خودتون رو گردن خانواده می اندازید

ن عزیزم اینکه میگم در یک سطحیم حتی طرز رفتارمون هوشمون هم یک سطح هست، عزیزم مثلا منی ک بچم همیشه تو تنهایی میسوزه منم باهاش جزغاله میشم طبیعی هست ک بچه من رشد شخصیتیش بسیار کمتر از بچه اون باشه ک هزار تا خاله و دایی دلسوز داره، من الان در مورد سهم خانوادم گفتم البته چیزی نگفتم ای کاش میشد همه چیز رو میگفت اونوقت شاید ساعت ها توی تاپیکم می موندی و با حسرت مثل داستان دخترک کبریت فروش دلت برام میسوخت

ن عزیزم اینکه میگم در یک سطحیم حتی طرز رفتارمون هوشمون هم یک سطح هست، عزیزم مثلا منی ک بچم همیشه تو ...

حتما صحبتات درسته منم قبول دارم که نقش خانواده پررنگه ،اما عزیزم اگه تمرکزت رو روی خودتون بزاری متوجه میشی که تغییر مثبت چقدر زودتر اتفاق می افته ،اگه با همسرت مساله داری با یه زوج درمانگر صحبت کن. اگه حال خودت خوب نیست یه تراپیست cbt کار میتونه کمکتون کنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
حتما صحبتات درسته منم قبول دارم که نقش خانواده پررنگه ،اما عزیزم اگه تمرکزت رو روی خودتون بزاری متوج ...

ممنونم عزیزم ولی من مشکلات زندگیم زیاده یعنی برم مشاور بیام خونه مشکلاتمو ببینم فرق نمیکنه ب حالم، ۹۰ درصدشونم از سمت خانوادمه،