2777
2789
عنوان

باحجاب های شیک پوش بیاید

1543 بازدید | 24 پست

بیاین بگین چیکار میکنیین که شیک پوش و باحجاب هستین 

خودم چادریم دوست دارم خیلی شیک باشم بعضی از خانومای چادریو میبینم خیلی خوشم میاد از حجابشون 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه موضوع خوبی منم خیلی برام سواله که بعضی از چادریا چیکار میکنن این همه خوشتیپن من هر کار میکنم نمیشه

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیـــــــتو بکن   نویسنده‌‌ خداســـــــت!!؟😉

من چادریم چادر ساده یا دانشجویی میپوشم چون چادریم مانتوهام همیشه کوتاه و کت ماننده شلوار لی میپوشم روسری یا شالمو با ساق دستم ست میکنم.لباسای به روز میپوشم.آرایش ملایم دارم همه جا ملایم یعنی عروسی و بازارم فرقی باهم نداره آرایشم.کفش صاف میپوشم چون قدم بلنده یا عروسکی یا اسپرت.کیفم کلا استفاده نمیکنم چون دیسک گردن دارم ولی اگه قرار بود استفاده کنم کیفای کوچیک استفاده میکردم که از زیر چادر زشت نشه.

همیشه رنگای شاد میپوشم یا ملایم.هیچوقت تیره نمیپوشم

مرتب.خوشبو

افراط نکردن تو ارایش

ست کردن لباسا

کفش مناسب زیر چادر

مانتوی ن خیلی بلند ن خیلی کوتاه

شلوار راسته

ن ساپورت

تمیز بودن کفشا

کیف مناسب(چون دیدم بعضیا کوله میندازن)

گفته بودند: بترسی به سرت میاید!  لطفا از من، تو کمی ترس به دل راه بده.  کلا دخمل شوخ طبعیم.خاکیم.ازآدمای مغرور هم خوشم نمیاد. 

من قبلا چادری بودم 

روسری رو حالت لبنانی با یه گیره ناز متناسب با هر جایی ببند 

گل سینه قشنگه اگه مانتو ساده میپوشی یه گل سینه ریز مفهومی بزن مثلا پرئده کوچولو یا یه گل کوچولو 

کفش خانمانه بپوش جنس خوب پاشنه دارم باشه چه بهتر 

چادرت اتو کشیده باشه همیشه براق و گل دار هم نپوش اگه گلدار پوشیدی حتما تیپت خیلی مجلسی خانمانه باشه 

مانتو بلند نپوش با چادر نهایت مانتو تا رو زانوت باشه 

شلوارم گشاد نپوش راسته یه کوچولو تنگ باشه 

1.من رو تمیز بودن و اتو چادر, و لباسام خیلی حساسم.. 

2.حتما رنگ روسریم رو با مانتوهام ست و هماهنگ دارم... مدل, شلوارم رو با کفشم و لباسام هماهنگ دارم.. 

3.متلا شلوار جین رو با لباس اسپرت یا ت نیک و کفش کتونی.. 

4.یا شلوار پارچه ای با مانتو و کفش چرم.. 

5.سعی, میکنم مدل روسریم به صورتم بیاد و حتما فیکس رو سرم واسته.. کج و کوله نباشه.. 

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم همیشه مانتوهای کوتاه و شیک انتخاب کن اگر سبزه هستی حتما روسری شلوغ با تم سرمه ای بگیر و لبنانی ببند ا گر میتونی کفش زیاد پاشنه دار نپوش تا حد امکان کتونی های مارک بپوش چادر لبنانی مدل امارات خیلی به این تیپ میاد شلوارات اگر تقریبا لوله باشن قشنگه و کیف هم اگر کوچیک انتخاب کنی به زیباییت اضافه مییشه خوشحالم که کسی مثل شما با وجود چادر دنبال زیبایی هست و مثل نظر بعضیا چادر و امل نمیدونین

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩