2777
2789

سر خیانت و رفتار بد یا دعوا جدا نشدیم هیچوقت بهمدیگه نگفتیم دلیلش چیه،،بخاطر همین بدی خاصی ازش تو خاطرم نیست نمیدونم چند چندم با خودم،،کاش میموندم ببینم حرفش چیه،،میدونم الانم تو رابطه ای نیست بعید میدونم بعد من با کسی بوده باشه،،چند وقت یبار می‌بینیم همدیگرو تا پارسال نگاهاش خیره ام بود،،ولی تازگی گذرا تر و کوتاه تر رو در رو میشیم،،نمیدونم هنوزم میخواد منو یا نه اصلا تونسته فراموش کنه ☹️💔

چه کنم این فکرا تموم بشن حالم بد میشه مدام تو فکرم و درگیرشم بگین چجوری بیخیال بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته 

من بعضی موقع خوابشو میبینم 

تو خواب باهاش حرف میزنم خیلی ذوق میکنم 

ولی بعد ک از خواب بیدار میشم میبینم همش خواب بوده حالم خیلی بد میشه ... میدونم اگه باهاش ازدواج میکردم حالم خیلی خوب بود 😔😔😔😔😔

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

خیلی بده همش میگم کاش راهی بود 😭💔

ببین مطمئن باش مرحله کات که یه رابطه میرسه یه دلیل داشته و بدون که اگه یه حرفی چیزی هم بود که به زبون نیاورد اگه می‌گفت هم اتفاق خاصی نداشت چون دیگه مرحله کات بوده 

اینکه ذهنت درگیرش و با خودت خیال می‌کنی و دلت میخواد برگرده یه چیز کاملا طبیعی و بدون برای خیلی های دیگه که مثل تو کات کردن اتفاق افتاد 

صبر کنی کم کم از ذهنت فراموش میشه 

برای من هم نامفهوم تموم شد و هیچ وقت نشد حرف دلش یا حرف دلم بزنم اما بعد از شیش یا هفت ماه با نبودش کنار اومدم 

الان هم خیلی راضی هستم که تموم شد 

خیلی غصه خوردم دلم براش تنگ شد بهش فکر کردم و حتی خوابش رو دیدم اما اون دوران برام تموم شد 

بعدش به خاطره اون همه اذیت هایی که میکرد یه انتقام کوچولو ازش گرفتم که حالش بد جور جا خورد 

خیلی سخته من بعضی موقع خوابشو میبینم تو خواب باهاش حرف میزنم خیلی ذوق میکنم ولی بعد ک از خواب بیدار ...

این حرف رو نزن 

بدون هر چیزی یه حکمتی داره 

صلاح ما رو فقط خدا می‌دونه و فقط اون که می‌دونه چه چیزی برای ما بهتر و چه چیزی بد تر 

خدارو شکر کن که دیگه نیست شاید اگه بود اتفاق هایی توی زندگیت می افتاد که الان حتی بهش فکر هم نمی کنی

این حرف رو نزن بدون هر چیزی یه حکمتی داره صلاح ما رو فقط خدا می‌دونه و فقط اون که می‌دونه چه چیزی بر ...

اخه شوهرم خوب نیس

حالمو بد میکنه آبجی 😔 

حق من این نبود هر روز حالم بد باشه 

دلم میخواست یه زندگی عاشقانه داشته باشم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀