در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
برو وسایلت بگرد پیداش کن شک نکن یک چی هست دست دست نکن توکل کن به خدا قرآن زیاد بخون یاسین بخون
خودمم حس میکنم هست آخه مگه میشه سه بار ی خواب دیگه قطعا میگردم
فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه کسی این خواب رو دیده!؟شرایط اقتصادی خیلی خرابه ربطی به طلسم نداره من خودم تجربه طلسمو دارم همه وس ...
ی خانم که با مادرم اینا در ارتباطه اما دور
نه ما دیگه هرکاری میکنیم نمیشه انگار بسته است خسته شدیم😭
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی خانم که با مادرم اینا در ارتباطه اما دور نه ما دیگه هرکاری میکنیم نمیشه انگار بسته است خسته شدیم😭
نمیدونم چقدر قابل اعتماده اون شخص مثلا برای منم مادربزرگم به خواب برادرم اومده بود گفته بود یه قسمت خونه رو نشون داده بود گفته بود و بدون اینکه داداشم خوابو تعریف کنه من میبینم اون قسمت به چیزهایی و بعد وقتی تعریف کردم تاره داداشم تعریف میکنه خوابشو میخوام بگم روح رفتگان اشراف دارن و اگاه تر از ما هستن تو این مسائل و تو خواب اگاه میکنن ما رو اگه فکر میکنی چیزی هست ۴۰ روز سوره بقره پخش کن و خودت یس و الرحمن بخون ولی اینو بهت بگم شرایط کار خیلی خرابه اگه نشونه دیگه ای ندیدی بعید بدونم چیزی باشه بهش فکر نکن و اینکه شوهرت خودکشی کرده این نشونه ضعیف بودن روحشه که صد البته انرژی عای منفی رو جذب میکنه همون طلسم پس باید قوی باشی تا دفع کنی این چیزهارو
نمیدونم چقدر قابل اعتماده اون شخص مثلا برای منم مادربزرگم به خواب برادرم اومده بود گفته بود یه قسمت ...
عزیزم از شرایط بدی که خیلی خیلی تحمل کرده بود مجبور به این کار شد وگرنه تا بحال کسی به قویی اون ندیدم
1
5
10
15
20
25
30
35
40