2777
2789

الان اسم یکیشونو گ اقاعه گرفتمش مثل عقده ایی ها یه عالمه حرف بارش مه من باهاش سلامی ندارم🫤

اصلا مشکلی هم ندارن با خودشون….نمیدونم چرا خوشش نمیاد🫤

بعد بهش گفتم این رفتارت مثل اونایی هست که کمبود یا عقده دارن که الکی بی دلیل با یکی مشکل داشته باشی

بعد بخاطر همین موضوع قهر کرد

چکار کنم من پیشقدم شم واسه اشتی یا منتظر اون بمونم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خانما اینجور نیستن

بعضیاشون منظورمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

با این مرد وارد زندگی نشو پیرت میکنه

چکار کنم عقدیم چاره ایی ندارم

کاش درست میشد این رفتارش

بهم گفت تو بخاطر بقیه باهام دعوا میکنی😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چکار کنم عقدیم چاره ایی ندارمکاش درست میشد این رفتارشبهم گفت تو بخاطر بقیه باهام دعوا میکنی😕

مطمئن باش تغییر نمیکنه 

اگر تا آخر عمر با وجود بچه حاضری این رفتاراش تحمل کنی بسم الله

وصل به یه مو
مشکلت بیشتر میشه الان ولش کنید برد کردی

چطور ولش کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقاً شوهر من هم همینجوریه دیوونه شدم از دستش،

چکار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور ول می‌کنن طلاق بگیرنگیریی این آدم دیوانه ات می‌کنه آخرش هم میگه از اول دیوونه بودی.مقصر هم میشی

بهونه ندارم طلاق وگرنه خودمم چنان عاشقش نیستم فقط دوسش دارم و وابستشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40