2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ملک مخفی داشته باشه و چیزی به اسمتون نکنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 71 پست
به جون مادرم هیچی خیلی روانیه همه سیاست های زنونه رو بلده به هر کی میگم باور نمیکنه بهم یبار گفت اون ...

معلومه قبلاً دوست دختر زیادی داشته

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

مرد جماعت رو غیرتش حساسه سعی کن محتاط بهش نزدیک بشی خیلی محتاط ولی به طور داستان گونه از یکی دیگه تع ...

۱ اگه بگم ۳ روز دیگه مراسم ختم منه چون بعضی وقتا دست بزن داره 

۲ خرج کن کجا بود خواهر مگه من بدبختم که یکی دیگه ناز بکشم خرج کنه خودم کار میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلق خاثی نداره میشه مثال بزنی که منظور رو بفهمم

ببین مثلا یکی هست قلقش رابطه جنسی هست 

یکی غذا هست  

چیکار که میکنی متوجه میشی اون لحظه بیشتر از همه میخوادت ؟

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻

ببین مثلا یکی هست قلقش رابطه جنسی هست یکی غذا هست چیکار که میکنی متوجه میشی اون لحظه بیشتر از همه م ...

رابطه جنسی نه قلقش نیست چون اگه ندم 

خودارضایی میکنه خودش میگه بیشتر حال میده که این خودش یه موضوع جداس و نمیخوام فکر کنم به مامانش یا باباش کمک میکنم خیلی خوشحال میشه و بهم توجه میکنه  و توجه

شوهر من سگ غیرت دوست که برام کلا کنسله با فامیلام برم نشکلی نداره ولی دوست که خدایی یبار دعوا های بد ...

بابا این قلق تو رو گرفته با دعوا داره کار رو در میاره 

بزار داد بزنه تو هم کار خودتو بکن 

دل داشته باش 

با یه گرگ طرفی 

من حرصم گرفته

....

رابطه جنسی نه قلقش نیست چون اگه ندم خودارضایی میکنه خودش میگه بیشتر حال میده که این خودش یه موضوع جد ...

پس خودت رو یک مدت بیخیال نشون بده 

بعد به پدر و مادرش زیاد توجه کن کمک کن خودت رو براش فرشته کن بعد شاید خونه بنامت کنه

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻