2777
2789

واسه خودش فیلم میذاره تخمه میخوره و شبم میاد میگیره میخابه الان سه شبه اینجوری شده. هیچوقت انقد طولانی طاقت قهر نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه قهرین؟

خواهر بنظرم این دفعه مقصر تویی.

تو همیشه فحش میدی اون ساکت میمونه یه بار جوابتو داده

خوب اونم انسانه دل داره. زندگیتو سر چیزای بچه گانه خراب نکن

مردا هم توجه و محبت نیاز دارن

خب می‌فرمایی شما مقصر بودی، ۲ سال هم هست توی دعوا فحش میدی. حدس میزنم ایشون احتمالا روش‌های دیگه رو امتحان کرده و جواب نگرفته اینبار به این روش تلافی کرده و میخواد متوجه عمق آسیبی که هر دفعه بهش میزنید بشید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

توشروع کردی بهش گفتی اشغال 

حالا گفته ایکبیری ناراحتی 

تو خودت میدونی که تو دعوا نقل ونبات که نمیدن یکی تو گفتی یکی اون

یبار تو برو پیش قدم شوبرا اشتی نزار اینقد طولانی شه 

رفتار متقابل... تو هم تخمه بخور، فیلم نگاه کن بخاب.. اگه تا ی روز جواب نداد که بیاد معذرت خواهی، بعد ...

اخه اون میره جلوی تلوزیون دراز میکشه من نمیخام پیشش باشم میام توی اتاق دراز میکشم 

توشروع کردی بهش گفتی اشغال حالا گفته ایکبیری ناراحتی تو خودت میدونی که تو دعوا نقل ونبات که نمیدن یک ...

اخه اگه انقد فحش بدی نداده بود قطعا می رفتم ولی خیلی حرفش بد بود اون