2777
2789
عنوان

بازم امشب شوهرم نیومد آشتی تاپیک قبلیمو بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
خواهر بنظرم این دفعه مقصر تویی.تو همیشه فحش میدی اون ساکت میمونه یه بار جوابتو دادهخوب اونم انسانه د ...

اخه فحشش خیلی ناجور بود من اعصابم بهم ریخته از فحش اون هرچیز دیگه میگقت انقد ناراحت نمیشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد آشتی؟ تاپیک قبلیمو بخون ببین کی مقصره

ببخشید ولی،شما مقصری وقتی همیشه خودت حرف بدی زدی قرار نیست تحمل کنه همیشه بالاخره باید یه جایی جلوت رو میگرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اخه اگه انقد فحش بدی نداده بود قطعا می رفتم ولی خیلی حرفش بد بود اون

والا چیزی بدی نگفته

خیلی،شلوغش کردی 

0ندسالته؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببخشید ولی،شما مقصری وقتی همیشه خودت حرف بدی زدی قرار نیست تحمل کنه همیشه بالاخره باید یه جایی جلوت ...

اخه از کلمه ایکبیری که گفت شدیدا ناراحت شدم چرا اینو گفت

اخه از کلمه ایکبیری که گفت شدیدا ناراحت شدم چرا اینو گفت

والا حرف خیلی بدی نیست که اینقدر برا خودت بزرگش کردی

مثل همون اشغال و عوضی

تو بهش گفتی اشغال منظورت این بوده که به درد نخوره و بی کفایت؟

اخه فحشش خیلی ناجور بود من اعصابم بهم ریخته از فحش اون هرچیز دیگه میگقت انقد ناراحت نمیشدم

فحش تو که بدتر بود

آشغال خیییلی بدتره

ایکبیری که فحش نیست حتی تکیه کلام بعضیاست.

خواهشا سر چیزای کودکانه روابط رو سرد نکن که فردا اتفاقات بدتری بیوفته.

اصلا چرا تو دعوا فحش میدی قشنگم؟!!!

فحش تو که بدتر بودآشغال خیییلی بدترهایکبیری که فحش نیست حتی تکیه کلام بعضیاست.خواهشا سر چیزای کودکان ...

ایکبیری ینی زشت چرا به منی که خوشگلم و همیشه میگه خوشگلی اینو گفت

ایکبیری ینی زشت چرا به منی که خوشگلم و همیشه میگه خوشگلی اینو گفت

اه اسی انقدر لوس نشو دیگه حالم بهم خورد😑❤

تو که بهش میگی آشغال پس اون باید بیشتر گارد بگیره که 

چون تو کل وجود اونو کثیف نامیدی.

دیگه حرفی ندارم 

خوشبخت باشین😊🤝