دوساله ازدواج کردم البته عقد عروسی 3435 سالمه همسنیم من و همسرم خانواده همسرم همش میگن بچه بیار دیر میشه اصلا آمادگی بچه نداریم چون از لحاظ مالی خیلی تحت فشاریم چون همسرم کل هزینه زندگی عروسی خودش پرداخت کردخانواده همسرم اول آمدن خواستگاری گفتن ال میکنیم بل ولی زدن زیرش پول پاکت شیرینی هم ندادن کل هزینه ها روهمسرم تقبل کرد رهن خونه نصف بیشتر جهیزیه و طلا و عروسی الآنم واقعا خیلی قسط قرض داریم به سختی میگذره خونه نداریم ماشین داریم اونم با فروش طلاها وپس انداز همسرم و رهن خونه و یه ماهی ده تومن خرجی میمونه برامون چطور بچه بیارم ولی هرچی گفتن جوابشون ندادم گفتم ولشون کن الان خیلی مخی شدن چی بگم چون من همسرم تا سه سال دیگم بچه نمیخوایم چون باید از لحاظ روحی روانی اقتصادی آمادگی ورد بچه باشیم چون ما خواستیم بیاد حداقل زندگی خوبی براش فراهم کنیم
کارشون همینه عزیزم فقط دخالت و فضولی .خرج کردنی موش هستن موقع نظر دادن شیر میشن. الان میان بهت میگن ...
دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچی دلش میخواد میگه بهم بعد میگه ناراحت نشیا منو مادر خودت بدون خواهرشوهرمم همینه طعنه و کنایشو میزنه بعد میگه خواهرانه گفتما قصدی نداشتم بی جنبه نباش
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچی دلش میخواد میگه بهم بعد میگه ناراحت نشیا منو مادر خودت بدون خواهرشوهرم ...
من مادرشوهرم خواهر شوهرم اصلا به جز این یکی دخالت نمیکنن چون همسرم اجازه نداده ونمیده چون شوهرم دل خوشی نداره ازشون میگه برا خواهرم با من ازدواج کرد همه چی خرید برا برادرم همچنین برا من پول پاکت شیرینی نداد تو چیزی جرات دخالت ندارن
کسایی ک عکس پروفایل نداشتن، سایت خلاقیت به خرج داده براشون این پروفایل های بسیار شکیل رو گذاشته🤦♀️
چه با مزه 😅
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!