2777
2789
عنوان

همش گیر میدن بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست
کارشون همینه عزیزم فقط دخالت و فضولی .خرج کردنی موش هستن موقع نظر دادن شیر میشن. الان میان بهت میگن ...

دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچی دلش میخواد میگه بهم بعد میگه ناراحت نشیا منو مادر خودت بدون خواهرشوهرمم همینه طعنه و کنایشو میزنه بعد میگه خواهرانه گفتما قصدی نداشتم بی جنبه نباش 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

کارشون همینه عزیزم فقط دخالت و فضولی .خرج کردنی موش هستن موقع نظر دادن شیر میشن. الان میان بهت میگن ...

نه من  شرایط خودم در نظر میگیرم گوش نمی‌دم فقط گفتم چطور جواب بدم که بی ادبی نباشه و محکم باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچی دلش میخواد میگه بهم بعد میگه ناراحت نشیا منو مادر خودت بدون خواهرشوهرم ...

من مادرشوهرم خواهر شوهرم اصلا به جز این یکی دخالت نمیکنن چون همسرم اجازه نداده ونمیده چون شوهرم دل خوشی نداره ازشون میگه برا  خواهرم با من ازدواج کرد همه چی  خرید برا برادرم همچنین  برا من پول پاکت شیرینی نداد  تو چیزی  جرات دخالت ندارن

عزیزم بیراه نمیگنخدای نکرده سنتون بره بالا مشکلات ناباروری و باز هزینهای بیشتربهتره اقدام کنی اگر شا ...

ما بچه برامون مهم نیست خدا داد ندادم نداد که بیایم بخاطر این حرف یه بچه بیگناه وارد زندگیمون کنیم اذیت بشه 

نه من شرایط خودم در نظر میگیرم گوش نمی‌دم فقط گفتم چطور جواب بدم که بی ادبی نباشه و محکم باشه

متاسفانه هر جوابی بدی حتی مودبانه باهات لج میوفتن.

به همسرت بگو چند بار که گفتن جواب درست درمون بده شاید ول کنن

دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچی دلش میخواد میگه بهم بعد میگه ناراحت نشیا منو مادر خودت بدون خواهرشوهرم ...

همشون همینن . یکی نیست بگه دلم نخواد جای مادرم باشی کیو باید ببینم 🤣

کسایی ک عکس پروفایل نداشتن، سایت خلاقیت به خرج داده براشون این پروفایل های بسیار شکیل رو گذاشته🤦‍♀️

چه با مزه 😅

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!