2777
2789
عنوان

همش گیر میدن بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست

این دفعه گفتن بگو اتفاقا منم دوست داشتم بچه داشتن رو اما موقعیتش نبود که شما طبق حرفاتون تو عروسی و هزینه ها کمک کنین

دیگه فشار روی (اسم همسرتون) خیلی زیاد شد ایشالا هروقت خودمون صلاح بدونیم حتما به بچه هم فکر میکنیم

ب کسی مربوط نیست زمان بچه دار شدن کاملا شخصی و خصوصی هست و فقط زن وشوهر باید ب توافق برسن باهم ک چه زمانی بچه بیارن بهتره اصلا خیییییلی از زن وشوهرا هستن ک از نظر جسمی روحی مالی هیچ مشکلی ندارن ولی کلا باهم ب توافق و تفاهم رسیدن ک هیچوقت بچه نیارن این ب کسی ربطی نداره چقدر بی شعورن ک دخالت میکنن 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خودت میخوای بیار بهههه حرف هیچکس هم گوش نده اینو کسی بهت میگه که باشرف بقیه حالم شده والانم پوچه تمام دردشون خودت باید بکشی زحمتشو خودت باید بکشی پس خودت واسه نی نیت تصمیم بگیر من هنوز ۷ ماه ازدواج کردم 

ولا دقیقا میگم بی ادبی نکنم درحد شخصیتم نیست ولی دیگه خیلی دخالت میکنند تا الان جواب ندادم

ول کن بابا . منم افتادم دنبال حرف اینو اون بچه اوردم الان یکی نیست نیم ساعت بچه رو بگیره برم دوش بگیرم حداقل 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به شرایط مالی و روحی خودت نگاه کن و تصمیم بگیر ،اما حیلی هم دو دوتا چهار تا نکنید اگه ۷۰ درصد شرایط ...

ما  فعلا واقعا آمادگی نداریم خیلی قسط قرض داریم تا سال دیگه شرایط هفتاد درصدی داریم بعد می‌خوایم مسافرت بریم تقریبا میشه تا  دوسه سال دیگه آمادگی داریم 

اگر خدا داد داد ندادم مهم نیست برامون بچه واقعا

خب اگر مهم نیست پس بیخیال

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اگر خودت میخوای بیار بهههه حرف هیچکس هم گوش نده اینو کسی بهت میگه که باشرف بقیه حالم شده والانم پوچه ...

افرین دقیقا اونی سختی و زحمت بچه بزرگ کردن میکشه فقط فقط خودت و شوهرت هستین عزیزم ب کسی اجازه نده تو مسائل خصوصی دخالت کنن

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

افرین دقیقا اونی سختی و زحمت بچه بزرگ کردن میکشه فقط فقط خودت و شوهرت هستین عزیزم ب کسی اجازه نده تو ...

واقعا اولش تازه میگن از بچه مواظبت میکنن بعدش هیچ کمکی نمیکنن فقط حرف میزنن

به مادرشوهرت بگو مامان جون یه خونه بزن به نامم اون وقت براتون وترث میارم مثل عروسیمون خشک خالی که نم ...

ولا خونه سه طبقه داره اول گفت یه طبقه مال پسرم وقت عمل رسید گفت برین مستأجری من نمی‌دم بهتون می‌خوام بدم رهن کرایه خخخ ولی تو خواستگاری گفت مال پسرمه 

ولا دقیقا میگم بی ادبی نکنم درحد شخصیتم نیست ولی دیگه خیلی دخالت میکنند تا الان جواب ندادم

کارشون همینه عزیزم فقط دخالت و فضولی .

خرج کردنی موش هستن موقع نظر دادن شیر میشن. 

الان میان بهت میگن اشکال نداره فکر کن جای مادر خودت 🤣

واقعا اولش تازه میگن از بچه مواظبت میکنن بعدش هیچ کمکی نمیکنن فقط حرف میزنن

دقیقا همینطوره حرفت حقِ تا اَبَد