دوساله ازدواج کردم البته عقد عروسی 3435 سالمه همسنیم من و همسرم خانواده همسرم همش میگن بچه بیار دیر میشه اصلا آمادگی بچه نداریم چون از لحاظ مالی خیلی تحت فشاریم چون همسرم کل هزینه زندگی عروسی خودش پرداخت کردخانواده همسرم اول آمدن خواستگاری گفتن ال میکنیم بل ولی زدن زیرش پول پاکت شیرینی هم ندادن کل هزینه ها روهمسرم تقبل کرد رهن خونه نصف بیشتر جهیزیه و طلا و عروسی الآنم واقعا خیلی قسط قرض داریم به سختی میگذره خونه نداریم ماشین داریم اونم با فروش طلاها وپس انداز همسرم و رهن خونه و یه ماهی ده تومن خرجی میمونه برامون چطور بچه بیارم ولی هرچی گفتن جوابشون ندادم گفتم ولشون کن الان خیلی مخی شدن چی بگم چون من همسرم تا سه سال دیگم بچه نمیخوایم چون باید از لحاظ روحی روانی اقتصادی آمادگی ورد بچه باشیم چون ما خواستیم بیاد حداقل زندگی خوبی براش فراهم کنیم
ب کسی مربوط نیست زمان بچه دار شدن کاملا شخصی و خصوصی هست و فقط زن وشوهر باید ب توافق برسن باهم ک چه زمانی بچه بیارن بهتره اصلا خیییییلی از زن وشوهرا هستن ک از نظر جسمی روحی مالی هیچ مشکلی ندارن ولی کلا باهم ب توافق و تفاهم رسیدن ک هیچوقت بچه نیارن این ب کسی ربطی نداره چقدر بی شعورن ک دخالت میکنن
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر خودت میخوای بیار بهههه حرف هیچکس هم گوش نده اینو کسی بهت میگه که باشرف بقیه حالم شده والانم پوچه تمام دردشون خودت باید بکشی زحمتشو خودت باید بکشی پس خودت واسه نی نیت تصمیم بگیر من هنوز ۷ ماه ازدواج کردم
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
اگر خودت میخوای بیار بهههه حرف هیچکس هم گوش نده اینو کسی بهت میگه که باشرف بقیه حالم شده والانم پوچه ...
افرین دقیقا اونی سختی و زحمت بچه بزرگ کردن میکشه فقط فقط خودت و شوهرت هستین عزیزم ب کسی اجازه نده تو مسائل خصوصی دخالت کنن
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
واقعا اولش تازه میگن از بچه مواظبت میکنن بعدش هیچ کمکی نمیکنن فقط حرف میزنن
دقیقا همینطوره حرفت حقِ تا اَبَد