دوساله ازدواج کردم البته عقد عروسی 3435 سالمه همسنیم من و همسرم خانواده همسرم همش میگن بچه بیار دیر میشه اصلا آمادگی بچه نداریم چون از لحاظ مالی خیلی تحت فشاریم چون همسرم کل هزینه زندگی عروسی خودش پرداخت کردخانواده همسرم اول آمدن خواستگاری گفتن ال میکنیم بل ولی زدن زیرش پول پاکت شیرینی هم ندادن کل هزینه ها روهمسرم تقبل کرد رهن خونه نصف بیشتر جهیزیه و طلا و عروسی الآنم واقعا خیلی قسط قرض داریم به سختی میگذره خونه نداریم ماشین داریم اونم با فروش طلاها وپس انداز همسرم و رهن خونه و یه ماهی ده تومن خرجی میمونه برامون چطور بچه بیارم ولی هرچی گفتن جوابشون ندادم گفتم ولشون کن الان خیلی مخی شدن چی بگم چون من همسرم تا سه سال دیگم بچه نمیخوایم چون باید از لحاظ روحی روانی اقتصادی آمادگی ورد بچه باشیم چون ما خواستیم بیاد حداقل زندگی خوبی براش فراهم کنیم
اگر خدایی نکرده یکیتون مشکل داشته باشه طول میکشه دیرتر هم میشه
تا دو سه سال دیگ بیارید دیر نشه
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی شما به خودتون مربوطه اجازه دخالت نده،وقتی شرایطشو نداری بچه رو کجای زندگیت بزاری؟؟
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
به شرایط مالی و روحی خودت نگاه کن و تصمیم بگیر ،اما حیلی هم دو دوتا چهار تا نکنید اگه ۷۰ درصد شرایط رو داشتین میتونید اقدام کنید ۱۰۰ هیچوقت اتفاق نمی افته
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اگه دعوا نمیشه رک بگو بگو هر وقت اون وعده های خواستگاری رو انجام دادین بعد بچه میارمولی عزیزم اگه می ...
جریان چیه چرا پروفایل بچه ها یکیه ؟؟
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!