2777
2789
عنوان

با آرایشگره دعوام شد 😑

433 بازدید | 50 پست

اعصابمو خراب کرد بیشعور ترو خدا بگید حق با کیه 

موهای من فره امروز رفتم مشاوره برای کراتین پیش یه ارایشگر معروف 

اول که همین که موهامو دید شروع کرد به واه واه کردن کهداین دیگه چه موییه 

خدا شاهده نه شپش دارم نه شوره دارم نه کثیف بود نه بو میداد نمیدونم مشکلش چی بود چنان نگاه میکرد به موهام انگار الانه که بالا بیاره ! من چیزی نگفتم بعدش دستیارشو صدا کرد اونم واه واه کنان به موهام نگاه کرد بازم چیزی نگفتم 

بعدش من محترامه ازش پرسیدم که دوستام که کراتین کردن موهاشون میریزه من نمیخوام موهام بریزه و... جملمو تموم نکرده بودم زنیکه برگشت گفت وا هرچیم باشهداز این که بهتره وااای منو میگی زدم سیستم اخر گفتم خجالت نمیکشی این چه وضع حرف زدنه خب یکی موهاش فره یکی صافه مگه موهام چشه که اینطور لب و لوچتو کج میکنی 

زنه هم گفت برو بیرون همسن مادرتم احترام نمیزاری منم گفتم احترام هر کس دست خودشه لیاقتت همین قدره احترام هر کسم دست خودشه 

اومدم بیرون بی نهایت اا

عصایم خورده پیش یه عالمه خانم خوار و ذلیلم کرد زنیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رفتار رو خیلیا دارنعیب میزارن رو مشتری و اه اه و پیف پیف میکنن طرف خجالت بکشه بیشتر کار زیبایی ک ...

اصلا باورت نمیشه چه برخوردی کردن من خشک شده بودم چنان تاسف میخوردن و واه واه میکردن انگار که تو موهام ری.ده بودن ! 

این رفتار رو خیلیا دارنعیب میزارن رو مشتری و اه اه و پیف پیف میکنن طرف خجالت بکشه بیشتر کار زیبایی ک ...

دقیقا

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اصلا باورت نمیشه چه برخوردی کردن من خشک شده بودم چنان تاسف میخوردن و واه واه میکردن انگار که تو موها ...

گاوه دیگه من ازین تجربه ها زیاد شنیدم نه همه ارایشگرا اما خیلیا همین مدلین