بچها قرص سفید کننده خریدم از گلوتا مارکت اسمش اینفنیتی هستش کسی تجربه استفاده داره ؟ سفید شدین یا نه ؟ من بدنم سفیده ولی صورتمو دستام تا ارنج افتاب خورده سیاه شده دو رنگ شدم بدم میاد خریدم سفید بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قرص اینفینیتی با لوسیون کلوتاهویج خریدم قیمتشونم بالاس یچیزی اخر سفارش گفتن واقعا دو دل شدم بعد اینک خریدم تکمیل شد سفارشم ثبت شد تازه گفت این دوره ک خریدین بعد اتمام دوره تازه مشخص میشه ک رو شما تاثیر گذار هس یا نه من فک میکردم همون دوره تاثیرشو بزاره
من قبلا ورزش نمیکردم و ابم کم میخوردم نتیجه کند بود الان چند هفته است نرمش میکنم تو خونه مصرف ابم زی ...
قربونت برم عزیزم اره شبا قبل خواب میخورم صبحام میرم باشگاه بدنم پوست خودم تغییر نکرده ولی بنظرم اونجاهایی ک افتاب سوختگی داشتم دستم تا مچ یکم سفید تر شده