2777
2789

بچها قرص سفید کننده خریدم از گلوتا مارکت اسمش اینفنیتی هستش کسی تجربه استفاده داره ؟ سفید شدین یا نه ؟ من بدنم سفیده ولی صورتمو دستام تا ارنج افتاب خورده سیاه شده دو رنگ شدم بدم میاد خریدم سفید بشم

این منم از همه جا وا مانده….                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم مبخوام بخرم دکتر برات نوشت ؟

نه عزیزم خودم پیجشو دیدم سفارش دادم ده روز دیگ میرسه

اسی منم مبخوام بخرم دکتر برات نوشت ؟

من قرص اینفینیتی با لوسیون کلوتاهویج خریدم قیمتشونم بالاس یچیزی اخر سفارش گفتن واقعا دو دل شدم بعد اینک خریدم تکمیل شد سفارشم ثبت شد تازه گفت این دوره ک خریدین بعد اتمام دوره تازه مشخص میشه ک رو شما تاثیر گذار هس یا نه من فک میکردم همون دوره تاثیرشو بزاره 

من قرص اینفینیتی با لوسیون کلوتاهویج خریدم قیمتشونم بالاس یچیزی اخر سفارش گفتن واقعا دو دل شدم بعد ا ...

اسی منم دارم مصرف میکنم تازه دوره سوم و شروع کردم 

کی میخوری شما ؟ شب یا صبح 

در کنارش ویتامین سی و ورزش هم انجام میدی؟ 

خوش باش که هرکه راز داند..داند که خوشی, خوشی کشاند♥️

اسی منم دارم مصرف میکنم تازه دوره سوم و شروع کردم کی میخوری شما ؟ شب یا صبح در کنارش ویتامین سی و ور ...

ویتامین نه ولی در کنارش قرص زینک پلاس میخورم ورزشم زیاد میکنم عزیزم شما نتیجه گرفتی؟ منک نگرفتم هنوز اینفینیتی و لوسیون گلوتا هویجه برا من

ویتامین نه ولی در کنارش قرص زینک پلاس میخورم ورزشم زیاد میکنم عزیزم شما نتیجه گرفتی؟ منک نگرفتم هنوز ...

من قبلا ورزش نمیکردم و ابم کم میخوردم نتیجه کند بود الان چند هفته است نرمش میکنم تو خونه مصرف ابم زیاد کردم آره پوستم روشن تر شده نسبت به قبل 

شما شبا میخوری عزیزم؟ 

شما تازه شروع کردی گلم هنوز باید خیییلی بیشتر مصرف کنی تا دیدن نتیجه نا امید نشو ازش😘

من قبلا ورزش نمیکردم و ابم کم میخوردم نتیجه کند بود الان چند هفته است نرمش میکنم تو خونه مصرف ابم زی ...

قربونت برم عزیزم اره شبا قبل خواب میخورم صبحام میرم باشگاه  بدنم پوست خودم تغییر نکرده ولی بنظرم  اونجاهایی ک افتاب سوختگی داشتم دستم تا مچ یکم سفید تر شده 

قربونت برم عزیزم اره شبا قبل خواب میخورم صبحام میرم باشگاه بدنم پوست خودم تغییر نکرده ولی بنظرم او ...

خدانکنه, دقیقا منم دستام همین قسمت افتاب سوختگی داره 

من قبلا شبا میخوردم الان صبح 

قربونت برم عزیزم اره شبا قبل خواب میخورم صبحام میرم باشگاه بدنم پوست خودم تغییر نکرده ولی بنظرم او ...

سلام عزیزم عذر میخوام نتیجه دلخواه تو از اینفینیتی دیدی ؟

چون منم می‌خوام سفارش بدم می‌خوام ببینم خوبه یا نه