2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آغاز زندگی مشترکه

نع بعد از عقد دیگه ادم خیالش راحت شد بدونه که همسرش ماله خوشه دیگه میتونه مجردی هم بر ۳یا ۴روز مسافرت

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

قصه تون رو با توجه به تقویم بنویسید

من فکر کنم میخوان به « اصل مطلب» برسن، منتظرن با جوابای کاربرا سمت و سوی ویژه به تاپیکشون بدن. دنبال حاشیه هستن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اصلا حرفی ازش زده نشد هیچکدومم حرکتی نزدیمبرای همین دارم میپرسم

خوب کاری کردید

یهدشب بعد عاشورا بوده رابطه گناهه

حالا عروسی کردید اشکال نداره هااااا خوب شد رابطه نداشتید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دیشب؟تو محرم؟عروسی؟وا، مگه میشه، مگه داریم؟!

اره عزیزم 

پیشنهاد خوده طرف که تالار داشت بود چون سرش بقیه ماها شلوغه و نمیتونستیم زمانی پیدا کنیم که این تالار عروسی نداشته باشه باید یک سال تو نوبت میبودیم

اره عزیزم پیشنهاد خوده طرف که تالار داشت بود چون سرش بقیه ماها شلوغه و نمیتونستیم زمانی پیدا کنیم که ...

همه تالارا؟

یک سااال ؟

عجب😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

تاریخ عضویتشونم مال ۵ روز پیشِ.

دنبال سوژه ویژه ان.

استارت عزیز!

امیدوارم جواب کاربرا براتون همون چیزی رو در پی داشته باشه که دنبالشید. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

شب عروسی آقای داماد قرآن رو با صوت زیبا باید برای عروس خانم بخونه 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

نع بعد از عقد دیگه ادم خیالش راحت شد بدونه که همسرش ماله خوشه دیگه میتونه مجردی هم بر ۳یا ۴روز مسافر ...

فکر کنم تاپیکش فیکه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊