2777
2789
عنوان

واکسن شش سالگی کودک

104 بازدید | 12 پست

با سلام

خانوما موردی هست که به بچه ۶ساله که بدنش کمی آلرژی غذایی و دارویی به انتی بیوتیک داره واکسن سه گانه شش سالگی زده باشه؟

تجربیاتشو میخوام بدونم چون خیلی استرس داریم

♥️ALLAH♥️

بله پسرم حسایت به انتی بیوتیک ها دارع زدیم ولی خدایی واکسن شش سالگی واکسن هجده ماهگی خیلی سخته من سر اینا چنروز ی پام خونه بود ی پام دکتر

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش 

مم پسرم یکسال تمام به همه ی لبنیات و گوشت گاو حساسیت داشت و حساسیت انتی بیوتیکی هم داشت 

بعد واکسنش هیچی نشد خیالت راحت 

من خودم استرس داشتم یه قاشق شربت دیفن هیدرامین دادم به بچم قبل واکسنش

فقط تبش شدیده کنترل کن با استامینوفن و مصرف مایعات زیاد

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

چرا عزیزم چه مشکلاتی پیش اومد؟

سخت گذشت دوروز تمام با چنتا امپول و سرم یکم میومد پاینن دوباره برمیگشت تبش اصلن شربت استامینوفن جواب نمیداد

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

نگران نباش مم پسرم یکسال تمام به همه ی لبنیات و گوشت گاو حساسیت داشت و حساسیت انتی بیوتیکی هم داشت ب ...

ممنونم سلامت باشید 

والا بچه خیلی ها تب هم نکردن خوش بحالشون

♥️ALLAH♥️
ممنونم سلامت باشید والا بچه خیلی ها تب هم نکردن خوش بحالشون

قربونت🩷

آره بعضی بچه ها کلا تبشون بالا نمی ره اما پسر من تبش متاسفانه بالا میرفت بعد واکسنها

ایشالا برای شما اینبار راحت باشه و زیاد تب نکنه🙏

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔