2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخصصی

نگران نباش

ایشالا ک موفق باشی منم دیروز رفتم 

اولش استرس داری ولی وقتی میری داخل با بقیه صحبت کنی و دوست شی استرست میریزه 

مرحله ی ارائه ی مدارک و ازمون روانشناختیش ک چرته یه ارائه شفاهی و یه تمرین تحلیلی میمونه ک باید فن بیان خوب داشته باشی 

امشب برو جلو اینه وایسا بلند بلند برا خودت توضیح بده اگه فکر میکنی اونجا هول میشی

راستی عمومی رو هنوز نرفتی؟ 

نگران نباشایشالا ک موفق باشی منم دیروز رفتم اولش استرس داری ولی وقتی میری داخل با بقیه صحبت کنی و دو ...

چرا عمومی رو رفتم 

نمیدونم تو به چه نکات ریزی تو قسمت بحث گروهی و ارائه توجه کردی 

و میشه موضوع هات رو هم برام بگی ؟ ممنون میشم

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

چرا عمومی رو رفتم نمیدونم تو به چه نکات ریزی تو قسمت بحث گروهی و ارائه توجه کردی و میشه موضوع هات رو ...

مثلا اینکه اگه شروع کننده باشی یا در اخر نتیجه گیری رو بگی فکر میکنم بهتر باشه

به بقیه اجازه حرف زدن بدین و تو حرفشون نپرین

انتقادی اگه داری بگو اما با لحن خوب و ملایم 

konkoorsalamir

این کانال تو تلگرام تجربه ی بچه هارو میذاره و طرز نوشتن گزارش و چیزایی ک لازمه بنویسی رو یاد میده بنظرم خیلی چیزا میتونی یاد بگیری و اینکه ساعت ۹ هم انلاین در موردشون توضیح میده

امیدوارم کمکت کنه

استرس نداشته باش

هر۴تا مرحله همه کاراش گروهیه ولی تو هر کدوم حتما یه قسمت کارو دستت بگیر با ارامش صحبت کن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

موضوع بحث گروهی ما هم بالا رفتن درصد دانش اموزانی ک حس خود ارزشمندی ندارن

و موضوع ارائه شفاهی خرید تابلو اعلانات هوشمند برای مدرسه ی الوند بود ک سه تا شرکتو پیشنهاد داده بود و باید بهترین و بدترینو انتخاب میکردی و مزایا و معایبشونو میگفتی