2777
2789
عنوان

مامانم دیابت داره

29 بازدید | 5 پست

مامانم دیابت داره، بعد الان روی ساق پاش دوتا زخم ایجاد شده خیلی بد شده خیلی وقته خوب هم نشده بعد حالا بهشم میگم از قندته قبول نداره، به نظرتون چیکار کنم خوب بشه؟

بعد انسولین هم میزنه ولی پاهاش درد میکنه من و داداشم دائم روز شب نصف شب حتی بیدار میشیم پاهاش و ماساژ میدیم، کف پاهاش مخصوصا میگه سوزن انگار فرو میکنن، دکتر رفتیم گفت به خاطر عوارض انسولین هست بعد یک مدت خوب میشه اما الان خیلی وقته گذشته هنوز خوب نشده 

تجربه دارین تو اشناهاتون؟

من یه مشکلی برام پیش اومده پزشکا هنوز دقیق تشخیص ندادن 

چند هفته پیشا پام زخم بدی شد به دکتر نشون دادم گفت چقدر طول کشید خوب بشه گفتم دو هفته 

گفت اگه زخم شش هفته طول بکشه باید بررسی جدی بشه

من یه مشکلی برام پیش اومده پزشکا هنوز دقیق تشخیص ندادن چند هفته پیشا پام زخم بدی شد به دکتر نشون داد ...

پس الان منم باید به مامانم بگم بره دکتر مسئله اینجاست خودش میگه چیزی نیست و خودم میکنم و فلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الان منم باید به مامانم بگم بره دکتر مسئله اینجاست خودش میگه چیزی نیست و خودم میکنم و فلان

اره اگه طولانی شده بگو بره 

خاله منم سنش که چهل پنجاه بود به دیابتش محل نمیکرد 

الان تو شصت هفتاد سالگی بیناییش نزدیک صفر هست 

با هزار تا مشکل دیگه که داره و الان هفتاد و خورده ای سالش هست 

ولی مامانم خیلی ادم جون دوستی بود و همیشه مواظب خودش بود دیابت داشت اونم از جوونی 

من ادم دیدم تو بیمارستان که به خاطر دیابت پاشو قطع کرده بودن 

یا تو فامیل قدیم شنیده بودم که نابینا شده بود

کسی که دیابت داره مدام باید چکاپ بشه سونو بشه و مواظب چشماش باشه پیش متخصص چشم پزشک بره بگه دیابت داره 

برای بهبود زخم پای مامانت حتماً قند خونش رو دقیق با دستگاه کنترل کنین (بهتره HbA1c هم بدین). زخم باید روزانه با سرم شستشو تمیز شه و پانسمان مناسب بزنین، بهتره متخصص زخم دیابتی ببینتش که بهت کلینیک زخم تهران رو پیشنهاد میدم woundi.com. درد کف پا احتمالاً نوروپاتیه، با داروی مخصوص مثل گاباپنتین می‌تونه کمتر شه، ماساژ هم آروم باشه.