2777
2789

سلام

من بلد نیستم

با خمیرپیتزای فروشگاهی درست میکنم

توش سوسیس و مرغ و اینا میریزم با پنیرپیتزا

اصلا خوب نمیشه

کش هم نمیاد

تازه نونش هم سفت میشه

شما بلدین؟

چجوری درست میکنین عین بیرونی ها و حتی بهتر میشه؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

اول اینکه موادت باید خام باشه یعنی تفت ندی فلفل خام مرغ اب پز سوسیس خام و بعد روش پر از پنیررررر باشه راز پیتزا بیرون پنیرشه بعدم اینکه خمیرشونم خودشون درست میکنن بیرون

دستگاه هاشون هم بی تاثیر نیس. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر رو با خمیر جادویی درست میکنم

موادش هم یکککم روغن میریزم کف تابه پیاز سرخ میکنم و گوشت رو تفت میدم بعدش فلفل دلمه و قارچ رو میپیزم تا آب قارچ کشیده بشه بعدش یکی دوتا گوجع سلیقه ایه من میریزم...ادویه میزنی و ...کف خمیر رو سس گوجه میزنی ی لایه پنیر بعد مواد بعد باز پنیر...پنیر اگه تاپینگ باشه مث بیرونیا کش کشی نمیشه باید موزارلا باشه

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

زیاد سخت نیست رو نونش باید سس گوجه بزنی بعد مواد بریزی بعد ما همه مواد میپزیم (بجز فلفل دلمه و گوجه قارچ اینا ) مرغ و ذرت اینارم میپزیم بعد میریزیم رو نون بعد میذاریم تو فر درجه شو باید از مامانم بپرسم 20 دقیقه میمونه نونش هم بپزه مواد هم باهم جا بیوفتن بعد درمیاریم پنیر میریزیم پنج دقیقه می‌ذاریم اب شه بعد میخوریم اینجوری نون خشک نمیشه ولی درجه فر خیلی مهمه که نون خشک نشه

من آقام

خوبم بلدم

اولا به جای خمیر پیتزا میرم یه شونه نون بربری میگیرم 

کمی ظرف پیتزا رو چرب میکنم

خمیر و ورز میدم و پهن میکنم

سس قرمز و کامل روش پخش میکنم

کمی پنیر میریزم

بعد گوشت چرخکرده تفت داده شده یا هر چیزی که خواستید و میریزم

بعد یه عالمه پنیر 

در آخر کمی فلفل دلمه ای یا زیتون حلقه شده یا ذرت و در آخر درون فر

نوش جان

خمیر نون بربری بگیر از نونوایی

سینی فر رو چرب کن، خمیر رو روش تخت کن

سس بریز، بعدش یه کم پنیر

بعدش مواد پیتزا رو بچین

قارچ و فلفل‌دلمه عطر خوبی بهش میده

لایه آخر هم پنیر زیاد

اول شعله پایین فر رو روشن کن

یه کم که خمیر دیگه پخت، شعله بالایی تا پنیر طلایی بشه

تامام✨

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من باخمیر جادویی که دستورش تو سراشپز پاپیون هست،  خمیرش رو درست میکنم،  خیلی ترد و خوشمزه میشه. 

سس خودم درست میکنم روی خمیر میریزم. 

پیاز داغ میکنم،  هویچ رنده شده تفت میدم،  گوجه رنده شدم میزنم.  گوشت چرخ کرده هم بعضی وقتا میزنم. همراه با ادویه. 

لابه لا هم پنیر پیتزا میریزم. 

با قارچ و بادمجون و کدو و گوجه و فلفل دلمه. 

ده دقیقه اخر شعله بالای اون توستر رو میزنیم،  گریل میشه. 😋😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خمیرکه خمیر بربری موادشم با پنیربصورت خام مخلوط میکنم چنتا سوراخ با چنگال به خمیر میزنم و با سس فراوون که اونم خودم درست میکنم چون خیلی تند میخوریم میپزم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

من باخمیر بربری درست کردم ولی به تردی اونی که خودم درست کردم نبوده. 

خیلی خوشمزه و ترد میشه. 

خمیر بربری یه جوریه انگار بعدش سنگین میشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401