2777
2789
کامنت اولتون دقیقا همینو گفتیننمیخواید بپذیرید موفق باشین

آها اون

از عبارات پرکاربرد «حالا دیگه همه‌چی به تو بستگی داره» توی مسابقات استفاده کردم فقط🤓

یه بار دیگه هم بخونید تو کامنتای بعدیم به شما واضح توضیح دادم که منظورم چی بوده

چطور باید چیزی که نگفتم رو بپذیرم؟ 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشگلت با من چیه بگو تاحلش کنیم

برام دعا کن تا کاریت نداشته باشم قبول ؟؟از ته دل 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

خفه

پس ادامه میدم و دخلت اومده 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

نی نی یار رو برات تگ میکنم تا جونت بالا بیاد

پدر نی نی هم کارینمیتونه بکنه

خانم از کجا بفهمه رحمش قلیاییه؟

از کجایی نمیفهمی ، باید قلیایی کنی ، اول که همون گرم کردنه که دوران پریود باید هرشب پونه یا کهلیگوتی بخوری و یک قاشق تخم شاهی ، و یکروز درمیون بادکش گرم کنی ،و دیگه روزهای اقدام توت فرنگی و بشینی تو جوش شیرین و تو نت بزن میاره من حضور ذهن ندارم بعضی چیزها رحم و قلیایی میکنن بعضی خوراکی ها مثل سرکه و ترشی اسیدی