2777
2789

خواهشا زخم زبون نزنید اول تاپیک رو مطالعه کنید

چند گزینه پیشنهاد شده بود قبلا اصلا معیارهایه منو نداشتن ظاهری که واقعااا قد کوتاه خیلییی زیاد یا طرف یه چیزی داشت که بره رو اعصابم یکیشون خندهایه بلند زشت جوری که همه مارو نگاه میکردن از خجالت آب میشدم یه نکته رو میخواست بگم به عزیزانی که معرفی میکنید خواهشا طرف هرچی داره و هرچی که هست رو به دختر بگید چه خوب چه بد حالا یا دختر جواب مثبت میده یا منفی نه اینکه بره طرف ببینه با خودش بگه این همونی که مثلا عمش گفته بود….پیاز داغش رو زیاد نکنید کار جالبی نیست

من هیچ کس واسطه ام نمیشه

چی کار کنم ؟

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خب عزیز من اینقدر راحت خواستگار به محیط خونه راه ندید من خودمم دختر بودم خواستگار اگه کسی معرفی می‌کرد به تحقیق ریز میکردیم اینقدر راحت وارد حریم خونه کسی نمیشد 

اینطور شاید کمیت تعداد خواستگار بیاد پایین اما کیفیت کار می‌ره بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من اینقدر راحت خواستگار به محیط خونه راه ندید من خودمم دختر بودم خواستگار اگه کسی معرفی می‌ک ...

خونه نیومدن اصلاا بیرون بوده با هماهنگی خانواده ها حتی دوستم نبودم باهاشون

وای دقیقا یا یکی خیلی لاغره یا خیلی چاقه یکیم که ظاهری به دلمون میشینه اخلاقش گنده

آفرین گل گفتی

مثلا یه بنده خدایی بود قدش ۱۷۰ لاغرررر بد معرف گفته بود پسر برادرم قد بلندددد داره فلان رفتم سر قرار دیدم کوتاههههه و به شدت لاغر دلم میخواست همونجا بمیرم

آفرین گل گفتیمثلا یه بنده خدایی بود قدش ۱۷۰ لاغرررر بد معرف گفته بود پسر برادرم قد بلندددد داره فلان ...

معرفای من که چیزی نمیگن باز خوبه تو میری بیرون میبینی واسه من میان خونه ما کلی تدارک میبینیم با یه شیرینی خشک مونده میان پسره ام که چهرش به دلم نمیشینه لاغر مردنی الکی فقط شرمنده خونواده میشم خرج رو دستشون میزارم