2777
2789

احساس میکنم خیلی فشار رومه 

شنیدم از هرکی تعریف میکنن میگن مثل این باش. یعنی من

تو فامیل اینجوریه 

تو رومم میگن بعضیاشون. که بچه من مثل تو باشه 

بعد توی دوستام شدم اون دوست بچه مثبته که مامانا بهش اطمینان دارن یا منو میزنن تو سر بچشون

اصلا اصلا اصلا راحت نیستم

مامان دوستم اونروز زنگ زده که به دخترم نصیحت کن. اون یکی دوستم امروز زنگ زده که اگه مامانم زنگ زد بگو من پیش تو ام

انگار شدم معلم سرخانه. هرکی از کنارم رد میشه میگه به بچه ما هم یاد بده 

بعد از یه طرف مامان بابام ازم راضی نیستن. انگار همیشه باید بهترین باشم. نمیتونم خب مگه رباتم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار میکنی:/

کار خاصی نمیکنم

فقط زیادی درس میخونم و از خونه نمیرم بیرون. یعنی تنها کاری که انجام میدم درس خوندنه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کار خاصی نمیکنمفقط زیادی درس میخونم و از خونه نمیرم بیرون. یعنی تنها کاری که انجام میدم درس خوندنه

حالا من سر همین حرف میشنوم که چرا نمیری بیرون مث همسن و سالات برو بیرون بعد میرم بیرون باز حرف میشنوم که چرا نمیمونی خونه دیوونه شدم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

آخیییییی😍خوشگلم خیلی خوبه که

نه اصلا خوب نیست انگار مامان دوستام شدم

اصلا اون حس جوونی ازم پر کشیده بخاطر اینا 

کار بدی هم بلد نیستم بکنم که این اسم از روم برداشته شه😐😂

حالا من سر همین حرف میشنوم که چرا نمیری بیرون مث همسن و سالات برو بیرون بعد میرم بیرون باز حرف میشنو ...

الان باور کن یکاری کردن کم مونده بود به تو هم نصیحت بدم😐😂

چرا اذیتت میکنن؟خب راحتت بذارن☹️

دانشگاه نرفتم هنوز. تو دبیرستان ریاضی

آفرین انشالله یه شغل خوب تو آینده داشته باشی در از خوشبختی و پر پول باشی گلم تو که انقد زحمت می‌کشی حتما موفق میشی و پولدار

نتیجه زحمات یه عمر خوشبختیه

ولی خب بازم زیاد خودتو اذیت نکن چون از درس زده میشی

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

الان باور کن یکاری کردن کم مونده بود به تو هم نصیحت بدم😐😂چرا اذیتت میکنن؟خب راحتت بذارن☹️

نمیدونم میخوان مثلا سه به راهم کنن هرکار میکنم یه ایراد دیوونه شدم دیگه 

😂😂😂😂نصیحتم نکن هرروز دارم میشنوم

بگم شرکم یا خودت فهمیدی