2777
2789
عنوان

خیانت ی زن از کجا شروع میشه

145 بازدید | 14 پست

ینی همه زنایی ک خیانت کردن از سمت شوهر یا نامزد محبتی توجهی ندیدن؟؟ ک رفت سمت یکی دیگه یا سر تنوع طلبی؟؟؟. 

گاهی ب خیانت فک میکنم میخام بسوزونمش همونطور ک اون سوزوند همونطور ک ب توجه احتیاج داشتم ینی گاو بود توزندگی  همه اونایی ک خیانت میکردن میگفتم غلطه اما الان این فکر میاد سرم نگین طلاق ک مادرم ب دو روز نکشیده میگه برگرد بعدم تو این زندگی من از همه بیشتر تلاش کردم جمع کردم اما اونی برد ک مثه شوهر من گاو بود ن تلاشی کرد ن عشقی داد ب این زندگی 

خیلی دلم گرفته  هیچوقت اینکارو نمیکنم اول بخاطر ابروی خودم دوم بخاطر پسرام چون اونا بزرگ شن منو نفرین میکنن اما این مردو خانواده بی صفتشو میسپرم ب اون خدا  

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم یک زمانی مخواستم انتقام خیانتشو . با خیانت  بگیرم اما دیدم  اگه منم مثل اون بشم . فرق خوب و بد چی میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خودم یک زمانی مخواستم انتقام خیانتشو . با خیانت بگیرم اما دیدم اگه منم مثل اون بشم . فرق خوب و بد ...

اما خودمون چی؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

نبود احترام ، احترام ، احترام 

نبود محبت و توجه 

زن تنوع طلب نیست ( این خصوصیت مردهاست )

البته مرد واقعی که انسان باشه خیانت نمیکنه . 

اگر زنی خیانت کرد همسرش هم مقصره که بهش احترام نذاشته .

درباره شما هم دل به خدا بده 

این افکارشیطانی رو بریز دور 

مشاوره برو تا راهی که مناسب زندگیته پیدا کنی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اما خودمون چی؟

من ذاتم اونجوری نبود که خیانت کنم 

خودمم دلمو از کینه پاک کردم . فراموش نشد . هنوزم دردش برام تازه هس . اما دیگه انتقام از سرم افتاد 

آخرش چی مخاست بشه . میفهمید طلاقم میداد بچه ام آواره میشد . اون مردی هم که با زن متاهل بریزه رو هم اصلا مرد زندگی نیست و گردن هم نمیگیره

همون بهتر همه تمرکزمو بزارم واسه پیشرفتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

احساس میکنم خیانت واقعا بزرگترین گناه ممکنه و هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه اگر واقعا با همسر یا پارتنرشون مشکل دارن چرا اول جدا نمیشن 🙄

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

همیشه برام سوال بوده مردی که زنش تامینش میکنه چرا خیانت میکنه این برام همیشه حای سوال داره

یه مصاحبه دیدم طرف تازه داماد بود خیانت میکرد

طرف 60سالش بود خیانت میکرد

طرف میگفت زنم نجیب، زندگی جمع کن، تامین هم هستم از لحاظ جنسی ولی بازم صیغه داشت

اصلا نمیتونم هضم کنم 

ولی زنها 90درصد از کمبود و زبون بازی مردها و گول خوردنه

اون 10درصد هم زمینه و ریشه رو داشتم خودشون خواستن

منم دقیقا خیلی به خیانت فکر کردم چون محبت و توجهی  از سمت همسرم نمی‌بینم و ... ولی حس و حال خیانت و ندارم همونم دردسرهای خودشو داره منم سری که درد نمیکنه دستمال نمی‌بندم .. ینی خودمو بندازم تو جریان و اتفاقاتی که ممکنه پیش بیاد و .. آدم بی آبرو بشه ..در کل معتقدم ماه هیچوقت پیشت ابر نمی مونه یعنی اگر خیانت کنی مطمعنا بلاخره می‌فهمه یه جوری دستت رو میشه

من یه آقام

خیانت مراحل و درجه های مختلف داره. من یه مدل کم شو در حد چت کردن دیدم. خیلی درد داره. واقعا فراموش کردنش سخت و دردناکه. حق میدم بهتون. اما وقتی مشکلاتمون و بررسی کردم متوجه شدم ایراد از من بوده. من بها نمی دادم. من شنونده خوب نبودم. واقعا زن ها از روی تنوع نمیرن سمت این کار. اما از شما می خوام این کارو نکنید. عذاب وجدان راهتون نمیکنه. راه حل مشکلاتتون فقط گفتگوست. حتما از مشاور کمک بگیرید. موفق باشید