2777
2789
عنوان

رابطه مامان و باباتون با هم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 58 پست

پدرم یه آدم جدی و بی اخلاق ک فکر میکنه فقط با پول خرج کردن میشه محبت کرد هیچ وقت یه کلمه محبت آمیز تشویق هیچی همیشه خنثی و سرد بوده همیشه....

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

اصلا خوب نیست رابطه مامان بابام 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

چجوری باهاش کنار میای 

من چون بابام باید قرص اعصاب بخوره انگار خودم رو مسئول آرامش خونه میبینم 

برای بقیه مهم نیست مخصوصا داداشم که کلا به شهر دیگه است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بابای من هیچ وقت حتی به مامانم نگفته دستت درد نکنه همیشه دشمنش بود نمی‌دونم چرا با هم ازدواج کرد ...

😕خیلی بده واقعا هیچی بهتر از آرامش توی خانواده نیست

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

تاوقتی ک مادرم بود،ازنظرخودم بهترین بودن پدرم بی نهایت بامحبته

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نه واقعابعدشم اگه این باشه بازم به خودشون مربوطه زن و شوهرن خب

بله به خودشون مربوطه ولی تا قبل این شب کارد و خیار و شب جمعه ورق برمیگرده و میشن لیلی و مجنون

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

آره واقعا رابطه اینست که آرامش رو تاد زیادی میسازه 👌❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

تاوقتی ک مادرم بود،ازنظرخودم بهترین بودن پدرم بی نهایت بامحبته

خدا پدرتون رو حفظ کنه و روح مادرتون شاد 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

آره واقعا هیچ انگیزه ای برام نمی‌مونه بعد دیدن کارهاش 

رابطه خودم با همسرم خوبه میگم چی میشد اگه خانواده خودمم اینطوری بودن

بله به خودشون مربوطه ولی تا قبل این شب کارد و خیار و شب جمعه ورق برمیگرده و میشن لیلی و مجنون

بعضیا آره

ولی پدر و مادر من خوشبختانه با هم خوبن

ولی اکثر بحثاشون گفتم سر اینه مامانم به بابام میگه خونه رو به هم میریزی یا از حرفای مامان‌بزرگم پیشش شکایت میکنه آخر سرشم میگه تو منو عصبی کردی تو قلب منو خراب کردی اگه برای بچه ها نبود یه ثانیه هم اینجا نمیموندم و خلاصه آغاز جنگ😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

آره واقعا هیچ انگیزه ای برام نمی‌مونه بعد دیدن کارهاش رابطه خودم با همسرم خوبه میگم چی میشد اگه خانو ...

مهم اینه رابطه خودت و همسرت خوبه

همین سلامت روان بچه‌هاتونو تضمین میکنه