2777
2789

آهنگ امپراتور بادها Mu-hyul song

نمیدونم فیلمش رو دیدین یا نه

ولی من خیلی باهاش خاطره دارم

دلم برای اون روزایی که نه از دردسر امتحان بود و سالهایی که با کنکور فاصله داشتم از کل سنم بیشتر بود تنگ شده، همه چی ساده بود با یه عروسک تا چند ساعت سرگرم میشدم از هیچی خبر نداشتم‌ فقط بازی بازی بازی‌، همین.

با خانواده پدری می‌نشستیم خونه مادربزرگ پدریم منتظر قسمت آخر امپراتور بادها تلویزیون رو نگاه میکردیم.

چقدر دلم برای اون روزا تنگ شده، الان رفتم فیلم جومونگ یا امپراتور بادها رو ببینم ولی واقعا اون حس و هیجان رو نداشت، انگار یه دوره ای بوده که دیگه تموم شده هرکاری کنی برنمیگرده مثل اینه بخوای از تفاله چای قدیمی دوباره چای تازه درست کنی نه رنگ قبل رو مزش رو فقط میتونی یجایی توی ذهت اون خاطره هارو نگه داری.

وقتی چشم باز کردم رفتم برای دهه دوم زندگی و کسایی که فکر میکردی ۱۰۰ سال عمر میکنن دیگه نیستن🫠

اون موقعه اینقدر این فیلما طرفدارا داشتن که بعضی قسمت هارو چند بار پخش میکردن، یادمه قسمت آخر امپراطور بادها رو به درخواست مردم چند بار پخش کردن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

واقعا که روزای خوبی بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا که روزای خوبی بود

خیلی

کلا حالو هوای اون روزا فرق می‌کرد 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من عاشق شخصیت دوجین بودم😆یادش بخیر. آخرش که شکست خورد و خودکشی کرد، تا یک هفته اعصابم خرد بود

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
منم دلم واسه ده ۸۰ تنگ شده

منم🥲 انگار اون موقعه همه مردم بیشتر زنده بودن 

زنگ بزن ای فیلم بذاره😐

یه تنوع بشه دست از سر مختار برداره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اخ اخ نگو...اون زمون فک کتم هفته ای ی بار جومونگ‌میداد یاهم‌هرروز بود شب ها ساعت ۲۰اینا....ولی فک کنم هفته ای ی بار س شنبه ها میداد؟من اون زمون پنجم‌میخوندم،همش توکوجه ها بودم،بعد تا وقت جومونگ میشد میرفتم با خوشحالی خونه ک جومونگ نگاکنم.هعییی یادش بخیر...الان ۲۴سالمه هنوزم توگوشیم نگاش میکنم،دروغ نگم بیشتر از ۵۰بار دیدمش حفظم‌مکالمه هاشو😂😂وای دونگی،خورشیدوماه...هعییی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من عاشق شخصیت دوجین بودم😆یادش بخیر. آخرش که شکست خورد و خودکشی کرد، تا یک هفته اعصابم خرد بود

ولی منم روش کراش داشتم😂

مرگش از اونا بود که تو ذهن آدم باقی می‌مونه 

امروز خودم و داداشم داشتیم اتفاقا حرف‌شون رو میزدیم

خنده‌بازار، فیتیله، مسابقه نقاشی شبکه پویا، برندگان کوچک، بابالنگ دراز، پلنگ صورتی و ...

یادشون بخیر

یه دنیا خاطرن برای من

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

زنگ بزن ای فیلم بذاره😐یه تنوع بشه دست از سر مختار برداره

😂😂

راستی 

جومونگ دیگه نمیزارن؟

من خودم خیلی وقته تلویزیون نمی‌بینم 

اخ اخ نگو...اون زمون فک کتم هفته ای ی بار جومونگ‌میداد یاهم‌هرروز بود شب ها ساعت ۲۰اینا....ولی فک کن ...

خیلییییی جومونگ رو پخش می‌کرد

رقابت تنگاتنگی بین جومونگ با مختار بود

خیلییییی جومونگ رو پخش می‌کردرقابت تنگاتنگی بین جومونگ با مختار بود

ولی من تا الان مختارو ندیدم😐اصلا نمیدونم چی ب چیه.بنظرت ی دوربشینم ازاول نگاش کنم؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

😂😂راستی جومونگ دیگه نمیزارن؟من خودم خیلی وقته تلویزیون نمی‌بینم

هم جومونگ هم سرزمین بادها چند بار شبکه تماشا پخش کرده

تازه دونگی هم پخش کرده بودن، سرزمین آهن، سرنوشت، اپراطور دریا، بازگشت ایلجیما همه رو پخش کردن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

امروز خودم و داداشم داشتیم اتفاقا حرف‌شون رو میزدیمخنده‌بازار، فیتیله، مسابقه نقاشی شبکه پویا، برندگ ...

دقیقا

من یبار برای فیتیله ها با داییم رفتم

یادش بخیر