2777
2789

خرداد شده ۱۷/۶۶. سالانه شده ۱۸.   دهمم

خیلی خراب کردم خدا من و بکشه 

زنگ زدم دبیرستان دانشگاه لرستان میگه زیر ۱۹ قبول نمیکنم

من میخواستم امسال از مدرسه ام برم اصلا راضی نبودم

تهزیب هم شرط معدل داره درسته ؟. من میتونم امسال تا بعد امتحانات دیماه بمونم بعد با معدل دی برم اونجا؟ قبول میکنن؟. چکار کنم قبول کنن با این معدل افتضاح من می‌خواستم امسال بخونم ولی دبیرستان خودم اصلا خوب نیست 😭😭😭

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه پارتی فقط باید داشته باشی

خرم آباد هستید؟ راجبش میدونید ؟ با معدل دی نمیتونم برم؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ببین دختر هر جا رفتی تهذیب نرو بدبخت میشی

چرا؟

خرم آباد هستید؟ راجبش میدونید ؟ با معدل دی نمیتونم برم؟

آره عزیزم دانشگاه بودم اون موقع آزمون ورودی می‌گرفت ازمون،ورودی از دی اصلا نداشتیم چرا نمیری فرزانگان

؟اونم میگن خیلی خوبه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

آره عزیزم دانشگاه بودم اون موقع آزمون ورودی می‌گرفت ازمون،ورودی از دی اصلا نداشتیم چرا نمیری فرزانگا ...

آها

فرزانگان شرط معدل داره ؟

تهذیت و دانشگاه سطح شون خوبه دوست خودم از تهذیب پزشکی دراومد ..همکلاسی های خودم  هم رشته خوب زیاد داشتیم ولی تعریف فرزانگان هم خیلی شنیدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

تهذیت و دانشگاه سطح شون خوبه دوست خودم از تهذیب پزشکی دراومد ..همکلاسی های خودم هم رشته خوب زیاد دا ...

چ سالی 

من دانش اموز تهذیب بودم روزی 3 بار دارو دستشو نفرین میکنم خدا ازشون نگذره 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم