2777
2789

خیلی دو دلم از طرفی موهام خیلی خیلی پرپشت و فر هست میرم حموم میکنم 1 ساعت طول میکشه هنوز بخوام خشک کنم شونه کنم و ببندم یا ببافم کلی وقتم رو میگیره و میخوام اسون زندگی کردن رو هم امتحان کنم😂😂 و امسالم کنکور دارم

ولی از طرفی هم موهام فر هست و عاشق موهامم و موی فر رشدش کمتر دیده میشه چون فر فری میشه و کلی طول کشیده تا از پایین دم اسبیم 35 سانت بشه 

عروسی که میرم صاف کردن موهام دو ساعتم رو میبره 🥲

میخوام برم تو حموم با دقت از بالای شونم کوتاه کنم 

نظرتون چیه؟! کوتاه کنم ؟! خودتون سابقه داشتید؟

نههه حیفه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نههه حیفه

منم برام خیلی سختمه عاشق تک تک فر های موهام هستم😂😭😭ولی از طرفی 405 کنکور میدم و خیلی هم وقتم و میبره خیلی دو دلم نمیدونم یه روز میگم کوتاه میکنم فرداش میگم نه و همینجوری این چرخه ادامه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برام خیلی سختمه عاشق تک تک فر های موهام هستم😂😭😭ولی از طرفی 405 کنکور میدم و خیلی هم وقتم و می ...

نمیدونم واقعا اگه تو روحیت تاثیر نمیذاره کوتاه کن 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛