2777
2789

من خانه دارم یه کارایی میکنم به منبع درآمدهایی دارم اما خب ثابت نیستن دوماه پیش خیلی خوب  کار کردم و دیگه تا الان بیکارم و معلوم نیست کی دوباره کار داشته باشم. نمی‌دونم چیکار کنم متنفرم از بی پولی . شوهرم ماهی پونصد هزار بهم میده . آرزومه صد گرم طلا بخرم اما خب با این روال خیلی سخت پیش می‌ره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درامدت داره 

یکی چند سال طول میکشه بخره، یکی یه ماهه میتونه بخره 

ولی از من به شما نصیحت، طلا خیلی خوبه اما نه اونقدری که از آرامش ورفاه و اعصابت برای خریدش بزنی وتمام فکر وذکرت خریدش باشه 

با پس انداز شوهر نمیشه ،باید خودت بری سرکار منم تابستون رفتم سرکار با پولش یه دستبند خریدم

گفتم که شغل دارم اما ثابت نیست و یه بچه دارم کسی نیست بسپرم بهش و برم سرکار ثابت