2777
2789
عنوان

کاش صدام قطع میشد🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست

دیگه قسمت 

اینا در شریعت توصیه شده

*** هر روز یکبار سوره ی انشراح و نصر بخون ( هر دو گشایش هستن کوتاه هم هستن 😁

*** چنتا سوره هم هستن ولی معمولی یا بلندن مثل طلاق و مجادله و نساء‌ البته نساء‌ یه خورده طولانیه ( جهت ایجاد محبت بین زن و شوهر 

*** اینام رزق و روزی آورن ( واقعه ؛ ذاریات ؛ فیل ؛ مزمل و ... ) 

*** هر از گاهی ( آخرای استحمام غسل اویس قَرَنی انجام بده ( ایجاد محبت بین زن و شوهر ) " تو گوگل هست ، تاپیکاشم هست ) غسل اویس قَرَنی انجام میدهم قربة الي الله 

*** غسل زیبایی زلیخا ( به چشم شوهر ، زیبا و معشوقه آمدن ) 

مثلا هر بار داری دوش میگیری یکی از اینا رو یکی در میون انجام بده 

با اونیکی غسلهام انجام بده با چنتا غسل یه بار غسل کن مثلا چنتا غسل داری ؛ غسل فلان و فلان و فلان و فلان انجام میدهم قربة الي الله 

♦️♦️♦️ فقط اولین بار که میخوای سوره بخونی یا عملی انجام بدی ( اون روز روز نحس نباشه ؛ و برای سوره طهارت داشته باش ) ؛ از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی . 

{ روزهای نحس رو در کاربریم @چیپس_سس_کچاپ‍  تاپیک : ختومات مجرب برای خانه دار شدن . وتاپیک : چله های بخت گشا گفتم .

بهترین روز برای شروع : روز پنجشنبه یا یکشنبه یا جمعه س ( شب قبلش تا عصر یام تا ۱ بعد از ظهر ) به این ۳ روز میگن : روز سعد اکبر { توصیه شده برای انجام یک کار مهم و اساسی یا شروع یک کار مهم و اساسی } 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانتو خوندم یاد یه جمله افتادم وقتی حرف از صداقت میشه ، صدا قت میشه

شنیدم

کاش اون زمان صدام چند ماهی قطع میشد تا عقد عقب میفتاد

نمیدونم.الآن که فکر میکنم به عقلم‌شک میکنم

شنیدمکاش اون زمان صدام چند ماهی قطع میشد تا عقد عقب میفتادنمیدونم.الآن که فکر میکنم به عقلم‌شک میکنم

کاش هممون اون موقع عقلمون  بیشتر  از احساسات  کار میکرد

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

کاش هممون اون موقع عقلمون بیشتر از احساسات کار میکرد

آخه من عاشقش نبودم.

اون ادعا داشت که سه سال عاشقم بوده

من یهو خر مغزمو گاز گرقت

نه فرهنگ‌خانوادگیمون شبیهه

نه حتی عادت های روزمره

هیچی هم نداشت

واسه چی من بله گفتم!

آخه من عاشقش نبودم.اون ادعا داشت که سه سال عاشقم بودهمن یهو خر مغزمو گاز گرقتنه فرهنگ‌خانوادگیمون شب ...

همون دیگه ، اون لحظه چی تو کله ما دخترا هست که میگیم بله فقط خدا میدونه

همون دیگه ، اون لحظه چی تو کله ما دخترا هست که میگیم بله فقط خدا میدونه

دو ماهه تحت فشار روانیم که باعثش شوهرمه

چقد با بی پولی ساختم

چقدر هی به بچم گفتم‌صبر کن میخرم

دیروز دعوامون‌شد.گفتم به من چه نداری،خسته شدم.ناخواسته بی پولی رو زدم تو روش

ولی دست خودم نبود.انگار یه کش بودم که تا حد توان کش اومده بودم.خوردم تو چشم و چال خودش

من آدم کم‌صبری نیستم

ولی حس میکنم شوهرم خیلی بی عرضس

عین چی کار میکنه ولی هیچی نداریم

دو ماهه تحت فشار روانیم که باعثش شوهرمهچقد با بی پولی ساختمچقدر هی به بچم گفتم‌صبر کن میخرمدیروز دعو ...

عزیزم ، ما زنا هم قدری تحمل داریم دیگه ، وقتی طاقتمون تموم میشه دیگه فوران میکنیم ،طبیعیه

پس درآمدش چی میشه اگر زیاد کار میکنه؟

عزیزم ، ما زنا هم قدری تحمل داریم دیگه ، وقتی طاقتمون تموم میشه دیگه فوران میکنیم ،طبیعیهپس درآمدش چ ...

حسابش دست خودمه

ببین اصصصصلا بلد نیست درست خرج کنه.

هرچی درمیاره با بی برنامگی خرج میشه

مثلا واسه تولد من یه کیک در حدود ۱.۵ کیلو خریده بود واسه سه نفر آدم.

بلد نیست مثلا یه مینی کیک بگیره با یه شال تا هم کیک حروم نشه و هم کادو هم خریده باشه.

اگه با من بود تا حالا کلی پس انداز داشتیم.

خرید کردنشم بلد نیست

مثلا ماهی که پول کمه، من میگم از هر چیزی اندازه یک ماه بخر تا با حقوق بعدی خرید مفصل کنیم.یهو میبینی اندازه چند ماه خرید میکنه و پول نمیمونه تا خرجهای یهویی مدیریت بشه.

اهل ریسک و وامم نیست

حسابش دست خودمهببین اصصصصلا بلد نیست درست خرج کنه.هرچی درمیاره با بی برنامگی خرج میشهمثلا واسه تولد ...

عزیزم من خوابم گرفته ، اگه دوست داشتی فردا درخواست بده تا درد دل کنیم 

شرایط منم یه کم شبیهه توعه