2777
2789
عنوان

کاش صدام قطع میشد🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست
دقیقا زندگی ن زمان خاصی بهمون میده نه فرصت تا بتونیم دقیقا همه جوانب رو بسنجیم

نمیدونم یهو چم شد که بله گفتم

ببین قشنگ یه حس قوی بهم میگه یه کاری کردن تا نظرم عوض بشه.دعا یا همچین چیزی.

چون قبل از بله گفتن من اونادمیگفتن ما مطمئنیم جوابتون مثبته.

نمیدونم یهو چم شد که بله گفتمببین قشنگ یه حس قوی بهم میگه یه کاری کردن تا نظرم عوض بشه.دعا یا همچین ...

نمیدونم زندگی سخت عجیبه یکاری بات می‌کنه که خودتم نمی‌فهمی 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تو زندگیم اوکی نیست.کم آوردم

الهی که خدا زندگی رو بر وفق مرادتون کنه. می‌دونم که با بچه جدا شدن سخته 😕 الهی که خدا به خودتون آرامش و به زندگی‌تون برکت و شادی ببخشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
الهی که خدا زندگی رو بر وفق مرادتون کنه. می‌دونم که با بچه جدا شدن سخته 😕 الهی که خدا به خودتون آرا ...

جدا که نمیتونم بشم.

جایی ندارم برم.

شغلی ندارم.

فقط اینکه چی بودم و به کجا رسیدم

به آرزوهای گذشتم که فکر میکنم خندم میگیره.آتیششون زدم

جدا که نمیتونم بشم.جایی ندارم برم.شغلی ندارم.فقط اینکه چی بودم و به کجا رسیدمبه آرزوهای گذشتم که فکر ...

باور کن هر کسی تو زندگیش یه چیزی داره که عذابش بده، یکی شوهر بد داره، یکی خواهر و برادر بد، یکی بچه‌ی نااهل و... خلاصه که دنیا روی خوش به هیچ‌کی نشون نمیده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خب چرا بهم ریختی اون اذیتت کرده

نه فقط توقع داره من با این همههههههه مشکل و فکر و خیال،ریلکسترین و کاملترین آدم دنیا باشم.

نمیتونم.الآن یه آدم وحشی و خشن شدم.در صورتیکه اینجوری نبودم

باور کن هر کسی تو زندگیش یه چیزی داره که عذابش بده، یکی شوهر بد داره، یکی خواهر و برادر بد، یکی بچه‌ ...

میدونم واقعا میدونم

ولی کاش اگه زندگی خونه پدریم استرس داشت،زندگی متاهلیم یکم راحتتر بود.

حتی یک درصد هم شبیه اون چیزی نیست که فکرشو میکردم.

میدونم واقعا میدونمولی کاش اگه زندگی خونه پدریم استرس داشت،زندگی متاهلیم یکم راحتتر بود.حتی یک درصد ...

آره واقعاً، کاش دنیا عدالت داشت 😕

آره واقعاً، کاش دنیا عدالت داشت 😕

ولی بازم خونه بابام احترام و عزت داشتم

همه فامیل دوسم داشتن.بقرآن دخترعمه مادرم میگه هنوزم بخوام‌یکیو مثال بزنم که دختر خوبی باشه،تورو مثال میزنم.

تو دلم گفتم بیا الآنمو ببین.یه زن داغون و حسرت به دل

ولی بازم خونه بابام احترام و عزت داشتمهمه فامیل دوسم داشتن.بقرآن دخترعمه مادرم میگه هنوزم بخوام‌یکیو ...

عزیزممم. نمی‌دونم کار دنیا رو چه حساب کتابیه، نه روی لیاقته، نه روی زحمته، نه... چی بگم‌والا ☹️

میشه فقط دعام کنی آروم‌بشم؟

امیدوارم که دنیا به کامت بشه. میگن دعا در حق غیر گیراست، الهی که خدا صدای منو بشنوه و زندگی برات شیرین بشه 🤲🤲