2777
2789
عنوان

تجربه ی من از سوختگی پای نوزاد

87 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

دختر من بخاطر الرژیش پوست حساسی داشت و مرتبا پوست ناحیه ی پوشکش میسوخت تا حدی که خراش میوفتاد و زخم میشد، همیشه دکترا میگفتن مرتب بشورش و نذار ادار به بدنش بمونه و تند تند پوشکش رو عوض کن و کلی دارو میدادن اما مشکل رفع نمیشد.

تااینکه دوستی که متخصص پوست بودن در مجازی بهم گفتن که اصلا به پوست بچه آب نزن مگر در شرایط ضروری مثل حمام یا شستن پی پی، چون اب باعث میشه چربی طبیعی پوست از بین بره.گفتن هروقت پوشک رو تعویض میکنی بدونه شستن تعویض کن. اینکارو کردم دخترم خوب شد.با همین روش ساده! ما مدتها درگیر این مشکل بودیم.

پوشکش هم همیشه پمپرز بود و کرم سوختگی موستلا.

هردو عالی بودن

اما فقط درمانی بودن

پیشگیری فقط همون روش آب نزدن بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به نظرت من اصلا نمیتونم تحمل کنم که بدن بچه لحظه تعویض پوشک نجس و الوده  باشه ‌. از طرفی خصوصا تابستون به همین بهانه بچه چند بار بدنش اب میخوره و لذت میبره .  راه حل من این بود که هر بار تعویض پوشک میشستمش ولی با همون پارچه پنبه ایش اروم خشکش میکردم و یه لایه خیلی نازک وازلین بچه میزدم . توی دو تا دوسالی که این تجربه رو داشتم شاید روی هم ده بار هم به مرحله حاد تر نرسید که پمادای دیگه لازم باشه . حتی از دوستانم شنیدم که روغن جامد ساده میزدن و جواب بوده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من کاملا مخالفم من دخترمو همیشه بعد عوض کردن پوشک میشستم و حتی ی بارم دخترم نسوخته و یکبارم پماد و ...

بعضی از بچه ها حساسیت پوستی که همون اکسیما یا اکزیما هست دارن پوستشون خشک وحساس میشه .

من کاملا مخالفم من دخترمو همیشه بعد عوض کردن پوشک میشستم و حتی ی بارم دخترم نسوخته و یکبارم پماد و ...

خداروشکر که دخترتون مشکلی نداشته

پست منو درست نخوندین گلم

نوشتم که دخترم الرژی داشته برای همین همیشه پوستش سوخته بود و درمانها هم موقت بود و مجدد ناجور میسوخت

دکترا میگفتن بشور که ادرار بهش نمونه و بدتر نشه و من همیشه اینکارو میکرذم ولی بدتر میشد

وقتی اب نزدم خوب شد

با احترام به نظرت من اصلا نمیتونم تحمل کنم که بدن بچه لحظه تعویض پوشک نجس و الوده باشه ‌. از طرفی خ ...

برای من هم سخت بود بچه نجس بمونه

اما چه بخواهیم چه نخواهیم بچه ساعتها در پوشک نجس میمونه تا وقتی پوشک پر بشه و بخوایم عوضش کنیم

و اینکه در ابتدا نوشتم که دختر من الرژی داشت

و همچنان هم که بزرگ شده اگزما داره

بچه هایی که اگزما دارن دکترا بهشون میگن تا حدامکان کمتر با اب در تماس باشند.

بچه هایی که پوست عادی دارند هیچ مشکلی با تماس با اب ندارند.بچه بعدیم انقد پوستش بدتر بود که ختی اگر صورتش رو با اب خالی میشستیم چند دقیقه بعد تمام صورتش دونه های اگزما میزد