2777
2789

ساعت 2ونیم قبض موبایل شوهرمو پرداخت کردم ازحسابم کسرشده ولی هنوز گوشیش بازنشده جلوش 

علتش چی میتونه باشه 

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم خدایاشکرت هزاران بار

اگر سیمکارت مسدود شده بوده اقلا ۲۴ ساعت صبر کنید .دقیقا من دیروز با همراه بانک ملت دادم امروز رفع مسدودی شد . سیم کارت ایرانسل

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سیمکارت مسدود شده بوده اقلا ۲۴ ساعت صبر کنید .دقیقا من دیروز با همراه بانک ملت دادم امروز رفع مس ...

واقعا)؟آره یکطرفه شده بود ازحسابم کسر شده ولی قبض هنوز پرداخت نشده سرجاشه هنوز همون رقم 

واقعا)؟آره یکطرفه شده بود ازحسابم کسر شده ولی قبض هنوز پرداخت نشده سرجاشه هنوز همون رقم

اره صبر کن درست میشه . اتفاقا من دیروز پرداخت کردم حدودا دو ساعت بعد ایرانسل دوباره برام پیامک زد که خطت به علت بدهی مسدوده قبض پرداخت کن ولی بهش محل نذاشتم امروز خودش پیامک داد که سیمکارت فعال شد . کلا هر چی عملیات بانکی لازم داره بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت همیشه تحمل کن بالاخره یه چیزی میشه یا درست میشه یا پوله بر میگرده  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره صبر کن درست میشه . اتفاقا من دیروز پرداخت کردم حدودا دو ساعت بعد ایرانسل دوباره برام پیامک زد که ...

مرسی عزیزم