2777
2789

من مادرشوهرم عمم هستش هرچی میشه میره به خانوادم میپره و دعوا میکنه و منو فحش میده فحش ناموسی فحش بد بد تهمت و اینا

حتی وقتی بچش ازش ناراحت باشه باز میره سراغ خونوادم چون مظلومن و چیزی نمیگن میره میچزونه اونارو بعد حرفا به گوش من میرسه غصه دار میشم دلم هزارتیکه میشه

ایناهمه به کنار همین شوهرم یه بار نمیره جلو مادرشو بگیره بگه این زنمه چرا اینارو بهش میگی اخه اصن چه گناهی کردم نهایت میگه ولش کن به حرفاشون اهمیت نده بهش بفکر نکن

اخه اینم شد زندگیییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک نمیکنه منو میگه تو باید خوب باشی مگه میشه تهمت خراب بودن بهت بزنن و خوب باشه حالت مگه میشه خونوادت برنجن و حالت خوب باشه مگه میشه تکیه گاه نداشته باشی و خوب باشی تازه شوهره خودشو طلبکار نشون میده

شوهر منم همینو می گه که توجه نکن و.....ولی به خانوادش هیچی نمی گه می گه حساسیت پیش می یاد...

اخه تهمت خراب بودن بهم زده دلم شکسته خواهر خیلی بهم فشار اومده دیگه این قابل تحمل نیست

چرا میذاری مادرشوهرت بدونه چ اتفاقایی میوفته تو زندگیت

ینی چی؟

ماداریم زندگیمونو میکنیم اصن اون در جریان نیست که

یه بار شوهرم دیر جواب داده بعد با پسرش قهر کرده اینم زیاد ناز مادرشو نکشیده مثه همیشه چون از دست کارای مادرش کم اورده بعد

مادرشوهرم رفته سراغ خونوادم که بچمو جادوجنبل کردین دخترت خرابه و چسبیده به پسرم و فلانه و فلانه بابامو عصبی کرده مامانم فشارش رفته بالا

درصورتیکه اصن هیچ ربطی به من و خونوادم نداره

چرا میذاری مادرشوهرت بدونه چ اتفاقایی میوفته تو زندگیت

بعضیا خیلی کنجکاوند...پدر شوهر من تا یه چیزی رو نفهمه دست بردار نیست‌..البته شوهرمم خیلی زود می گه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببینمش دارم براش

زندگیتو بچسب عزیزم از شوهرتم‌سرد نشو اونم‌مثل تو مظلوم و با ابروعه میگه با مادرم درنیفتم

خودت برو جلو بی ادبیم نکن بشونش سرجاش

روابط و قطع کن فقط شوهرت بره ببینش دیگه بگو یکبار دیگه درباره اینجوری بگی یا بری پیش خونوادم چشممو رو همه چی میبندم شکایت میکنم تهدیدشم بکن بگو حق نداری به شوهرمم الان چیزی بگی 

چه کار زشتی..اره واقعا اینجا ادم حمایت می خواد

آره قشنگ خورد شدم کاش خراب بودم کاش آویزوون پسرش بودم  انقدر بهم فشار نمیومد آدم که بدونه خطایی ازش هیچوقت سر نزده بیشتر درد میکشه من دختر برادرشم واقعا زجراوره برام

تو هیچ‌کاری نمیتونی بکنی جز اینکه از این وضعیت فاصله بگیری. نه می‌تونی مادرشوهرت رو تغییر بدی، نه شوهرت. اگر شوهرتم حمایتی ازت نمی‌کنه، یعنی یه مشکل بزرگ توی رابطه هست. در این شرایط بهتره بیشتر روی خودت تمرکز کنی. حرف‌های مادرشوهرش به خودت نگیر و اصلاً نذار تاثیر بذاره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!