2777
2789
عنوان

شروع رژیم فست👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 67 پست
سلام خوبیمنم فست سوم رفتمولی شنیدم میگن در هفته فقط سه روز فست باشید بقیه روزها کالری شماریمیگی چکار ...

سلام عزیزم افرین به ارادت

یکی تو نی نی سایت گفته بود تا یکماه فست کرده بین ۸ تا ۱۰ کیلو کاهش وزن داشته منم میخام امتحان کنم ببینم چی میشه اگه اذیت نمیشی ادامه  بده همین فست رو 

اگرم اذیتی کالری شماری کن بهترین نوع رژیمه حیف ک من اعصاب ندارم هرچی میخورم محاسبه کنم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

امروزم رژیممو باموفقیت پاس کردم 😍دیگه میخام همین رژیمو سبک زندگیم  کنم حالم خیلی خوبه سرحالم کمردردم تو این سه روز خیلی بهتره. من چون کم کاری تیرویید دارم و متابولسیم بدنم بشدت پایینه سخت  وزن کم میکنم مدلای  مختلفی از رژیما رو گرفتم  همیشه شکست خوردم ولی میخام فستینگ رو به عنوان سبک زندگی ازش استفاده کنم .من کتوژنیک گرفتم فقط تا سه روز تونستم حس خفگی بهم دست میداد شبا نمیتونستم نفس بکشم درضمن حذف کربوهیدرات برای کسی ک کم کاری تیرویید داره اشتباهه 

پس الان بعداز خارج شدن از فست با پروتئین  آغاز میکنم و کربوهیدراتم مصرف میکنم به اندازه .کالری شماریم نمیکنم فقط همچی میخورم خیلی کم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من امروزم فست بودم . خدایا شکرت

بچه ها من بخاطر کیست تخمدان پریود نامرتب دارم و به همین دلیل هم کاهش وزنم خیلی  کند هست .لطفا اگر کسی تجربه یا اطلاعی داره بهم بگه برای کم کردن  وزن

سلام عزیزممن امروزم فست بودم . خدایا شکرتبچه ها من بخاطر کیست تخمدان پریود نامرتب دارم و به همین دلی ...

سلام عزیزم پیاده روی اصلاح سبک زندگی خیلی موثره امیدوارم به وزن ایده التون برسید 

منم امروزم به خوبی دارم میگذرونم 😍😍بنظرم فستینگ ازتمام رژیمایی ک تا ب الان گرفتم بهتر بوده 

سلام منم بخاطر ترک ریزه خواری فستینگ هستم امروز هم از ساعت ۴ تا ۸ صبح فردا

منم فردا ساعت ۸ صبح میشه ۶ روز ک فستینگ هستم حتی دیروزم تو مهمونی فقط چای خالی خوردم حس کردم میزبان دلخور شد ولی چاره ای نیست  عوضش هرچی جلوم گرفتن  میذاشتم تو پیش دستی پسرم ک بخوره لااقل اینجوری  کمتر ناراحت میشدن 

من اون جمعه  فست گرفتم  تا این جمعه  ولی وزن کشی نمیکنم هراز دوهفته وزن کشی رو انجام  میدم ولی احساس میکنم لاغر تر شدم...دیگه جمعه ها آزاد میکنم اما در خوردن مراعات میکنم 😍😍