2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید چیکار کنم

145 بازدید | 12 پست

پوستم داغون شده الانم چند روز چند تا جوش بزرگ در اومده بود انقد درد میکرد ترکوندم صب کنین عکس بزارم بگین چی کارش کنم

اگه بهش حسی نداری باهاش خاطره نساز؛🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست صابون یه کرمی پمادی هست ولی تحقیق کن گلم

نمیدونم چی خوبه آخه چند بار گرفتم ولی باز به پوستم نمیسازه باید بزارم کنار 

نمیدونم چی خوبه آخه چند بار گرفتم ولی باز به پوستم نمیسازه باید بزارم کنار

یه پودری هس ولی اسمش نمیدونم یادم رفته با اب خیار میزنی رو صورت یه چیزی دیکه هست از دارو خونه میگیری اسمش بلد نیستم با به پماد ویه شامپو هست دارو خونه سراغ بگیر بهت میدن

این کاربر دست دو نفر اگه دیدن تاپیکا هما هنگی باهم ندارع

یه پودری هس ولی اسمش نمیدونم یادم رفته با اب خیار میزنی رو صورت یه چیزی دیکه هست از دارو خونه میگیری ...

اها مرسی بنظرت برم داروخونه پوستم ببینه خودش چیزی دارن که بدا اینا از بین برن راستی یه سوال پوست ممکنه به فون هم حساسیت نشون بده آخه تا چند روز پیش خوب بود یه چند ماهی میشد جوش نزده بود ولی از وقتی از فوم جدید استفاده کردم جوش زده