دیشب که شیفت بودم یه خانم ۳۲ساله رو اوردن که اقدام به خودکشی کرده بود.خوشبختانه خطر رفع شدو از سر کنجکاوی دلیل کار رو ازش پرسیدم.پیشاپیش از کلمات نامناسبی که در ادامه مطرح میشه عذر میخوام.حتما هنگام جستجو در اینستا با کامنتهایی مانند س ک س چت انجام میدم، امشب تنهام کی میاد پیشم، از هر شهر دختر میشناسم معرفی میکنم، بیاین دایرکت عکس لخ تیمو واستون میفرستمو این قبیل صحبتها مواجه شدین.ادمین این صفحات آدم های روانی هستن که با این صحبتها میخوان افراد رو به پیجشون بکشونن تا تعداد فالوورشون بالا بره بعضیاشون هم مبالغی رو از افراد میگیرن و بعد بلاکشون میکنن و طرف واسه پنج هزارتومن نمیره شکایت کنه! اما نکته مهم اینجاست که این افراد بیمار عکسهای خانم های از همه جا بیخبر رو از صفحاتشون بر میدارن و به عنوان خانم های اینچنینی تو پیجشون معرفی میکنن! این خانم که دیشب اومده بود یه عکس سر مزار برادرش گرفته بوده اما یک پیج اینچنینی عکس خانم رو داخل صفحه گذاشته بوده و زیرش زده بوده شوهرم فوت شده آخ جون، از فردا هرکی بخواد میرم پیشش! یک نگاه به پیج انداختم.۳۰۰هزار نفر فالوور داشت! اخه ۳۰۰هزارنفر چیو فالو کردین.به کامنتهای زیر عکس توجه کردم.بعضیا به خانم و متوفی بیچاره و از همه جا بیخبر فحش داده بودن بعضی هم شمارشونو تو کامنت گذاشته بودن.به افرادی که شماره گذاشتن توجه کردم.بعضیها عکس پروفایلشون با همسر و فرزندانشون بود.بعضیها کارمند بانک، مهندس، پرستار، معلم...واقعا متاسف شدم.واقعا بانوی ایرانی رو اینجوری شناختن که عکسشو بذاره و واسه خودش قیمت مشخص کنه؟ همه اینارو گفتم که دوتا خواهش کنم.اول از همه لطفا پس از مواجهه با این صفحات بدون معطلی صفحه رو ریپورت کنید تا دایره مجازی واسه این افراد تنگ شه و دوم لطفا توجه کنید چه عکسی رو کجا میذارید.افراد بیمار در کمینند یادتون نره پیشگیری بهتر از درمانه.ممنون که وقت گذاشتید