2777
2789

از مادرم خواهرم پدرم متنفرم . الان با خودت میگی وا چه به بی ادبی در صورتی که از ماجرا اصلا خبر نداری . پدر اصلی خودم فوت شده مادرم دوباره ازدواج کرده و ی بچه اورده . توی این خانواده رنگ خوشی رو نه دیدم نه هیچی .مادرم ادمیه که هیچوقت به حرفام گوش نمیده هیچکاریم نمیکنه برام خواهرم که ی دختر حسود و بی ادب بار امده از بس مادرم تمام توجهش سمت اونه و توجهی به من نمیکنه پدرم هم همینطور. ۱۶ سالمه اما تا به امروز نه موهامو رنگ کردم نه پیرسینگ زدم نه هیچکاری من هیچ کاری برای زندگی خودم نکردم . هیچ کلاسی منو نمیفرستن . هیچکاری برام نمیکنن . اخرین بحثمون هم همین الانه من ی دختری هستم عین خرس مو دارم روی پاهام و رون و سینه و شکم و کمر و انگشت و روی دست همجام مو داره اونم کلفت که سیخ میزنه . من میگم که لیزر ببرید منو خیلی نیاز دارم حالا حرفایی که میشنوم اینا هست : لیزر ؟ دختر بچه چه به لیزر . نه ضرر داره نه ما پولشو نمیدیم خودت پول داری برو . ی جوری رفتار میکنن انگار لیزر میخوام بکنم انگار قراره خراب عالم بشم . من از دست این خانواده چیکار کنم؟

من واقعا نمیکشم ۱۶ سالمه . بهم توجهی هم نمیگن و سخت گیریشون رو اما دارن تا به این سن خیلی کارای دیگم نکردم . نه ناخونم رو ی ژل یا کاشت کردم نه مژه هامو کاشتم نه هیچ کاری من اصلا هیچکاری برای خودم نکردم هیچی هم بلد نیستم . کنار مادرم میرم اشپزی یاد بگیرم همش داد میزنه برو اونور برو اونور 

حق رو بهشون میدم سنی نداری این سن ممکنه لیزر رو هورمون هات اثر بد بزارع در ضمن رنگ مو و پیرسینگ  بعداً پشمیون میشی 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق رو بهشون میدم سنی نداری این سن ممکنه لیزر رو هورمون هات اثر بد بزارع در ضمن رنگ مو و پیرسینگ بعد ...

اصلا بحث این نیست برای من این فقط ی پیش زمینه از خانوادم بود . مشکل من اینه که اصلا خانواده رو برای من نمیمونن . خواهرم بهم فحش میده کوچیکتر از منه پدر سگ و پدر سوخته و فحش های دیگه که نگم بهم میگه اما پدر و مادرم هیچی بهش نمیگن. با مادرم حرف که میزنم انگار با دیوارم اصلا نگاهمم نمیکنه

هیچ کدوم از اینکارایی که میگی رو منم که از تو بزرگترم نه کردم نه اجازه میدن بکنم نه میخوام بکنم ولی خانوادم تنها کسایی که دارمشون تو این دنیا 

من الان فکر کردم میگی خانوادم کتکم میزنن به زور میخوان شوهرم بدن تحقیرم میکنن 

والا به خدا اینا تو خانواده ما که مثلا حالا بافرهنگ هستیم هست چیزی نیس اینا بابا 

لذت بردن و از ته دل خندیدن یعنی به خود رسیدن 

اتفاقا اینا همش ضرره کاشت مژه که کلا مژه رو میریزه به چشم هم آسیب میزنه بجاش برو تقویت مژه بخر 

کاشت هن که کلا سبب عفونت قارچی ناخن میشه 

تو پیرسینگ هم که احتمال ابتلا به ایدز درصورت عدم رعایت بهداشت و ضد عفونی کردن هنگان سوراخ کردنه 

رنگ مو رو هم زن شوهر کرده یا کمی بزرگتر میکنه نه یه دختر سن پایین 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

هیچ کدوم از اینکارایی که میگی رو منم که از تو بزرگترم نه کردم نه اجازه میدن بکنم نه میخوام بکنم ولی ...

واقعا همچیز فقط کتک زدن و اینجور چیزا نیست همین سختگیری های جزئی که خیلی زیاده به ادم فشار وارد میکنه نابود میکنه . مادر من اصلا به چشم بچش بهم نگاه نمیکنه و دوسم نداره و اینو مطمئنم . ی چند تا مثال بخوام بگم مثلا خواهر کوچیکترم منو اذیت میکنه اگه از اتاقم ببرمش بیرون تا یک ساعت فقط غر میزنه . یا مثلا بیرون بودیم خواهرم زمین خورد مادرم با صدای بلند سر من داد زد که تو گوه بچهای دیگه رو میخوری نمیتونی از خواهر خودت مراقبت کنی اشغال . .... 

۲۰

خب دیگه شما ۲۰ سالتونه هر سنی علاقه داره متناسب با نسل و همسن و سالای خودش زندگی کنه و بچرخه . حداقل در حد سالمش . این لیزری هم که شما میگید توی سن من نیست واقعیتش اینه که هست چون خیلی از افراد و دوستانی که من میشناسم انجام دادن راضی بودن و هیچ مشکل هورمونی براشون پیش نیومد .. ی سری چیزا هست که اگه توی همین سن ۱۶ سالگی الان بودین متوجه میشدین و قابل درک بود . اما خب تفاوت های سنی باعث میشه ادم نخواد درک کنه

واقعا همچیز فقط کتک زدن و اینجور چیزا نیست همین سختگیری های جزئی که خیلی زیاده به ادم فشار وارد میکن ...

درسته خیلی بد باهات حرف میزنه ولی میدونی چیه 

باید کمی سیاست داشته باشی خواهرت اگر بهت فحشی هم داد ساکت باش و جواب نده 

مثلا خوراکی یا چیزی میخری اون رو هم شریک کن و با سیاست به سمت خودت جذبش کن تا با تو مهربونتر باشه 

مادرت رو هم با متانت و ادب تفهیم کن توهم نیاز به توجه داری همین

زیاد ناراحت نکن خودتو 

تو زندگی اینقد آدم پدرش درمیاد که میگه کاش اینا مشکلم بود به خدا 

امیدوارم هیچکس وقتی درک و توانایی بچه بزرگ کردن رو ندارن بچه نیارن و انشالله خدا بهشون بچه نده چون اون بچه اسیب میبینه دقیق مثل خودم . وقتی ی فرزند از پدر و مادرش یزی میخواد و خواسته ایی داره . پدر و مادر فقط میگن نه اع زشته بده مردم حرف در میارن یا اینکه حرف از ابرو میزنن ... واقعا بنظر من اینجور ادما فقط عقب افتاده هستن. چرا؟ چون وقتی تفاوت سنی وجود داره قطعا تفاوت نظر عقاید هم وجود داره . وقتی پدر و مادر فقط به عقاید و نظر خودشون احترام میزارن و به خواسته بچشون میگن نه . این یعنی ۱۰۰ از ۱۰۰ فقط برای خودشون احترام قائل شدن . و اینکه اگه کاری که فرزند میخواد بکنه اشتباهه یا با عقاید پدر و مادر سازگار نیست بهتره که بتونن اون مشکل رو ۵۰ و ۵۰ حل کنن یعنی اینکه ی جوری که به عقاید و نظر اون بچه بی احترامی نشه . ! واقعا ی سری خانواده ها حال ادمو بهم میزنن از اینکه فقط حرف حرف خودشونه مثل خانواده خودم .

خب دیگه شما ۲۰ سالتونه هر سنی علاقه داره متناسب با نسل و همسن و سالای خودش زندگی کنه و بچرخه . حداقل ...

من هم از تو ۴سال بزرگترم دیگه 😂

دخترجون چه تفاوت سنی آخه 

منم این دوران رو گذروندم ولی خانواده با خانواده شرایطش فرق داره 

قرار نیست همه مثل هم زندگی کنیم اگر قرارباشه اینطوری خودمون رو با بقیه مقایسه کنیم تا دنیا دنیاست زندگیمون سخت میشه هیچکس مثل هیچکس دیگه نیست واین نباید منجر به ناراحتی یا ناامیدی ما به زندگی بشه 

هیچ شرایطی هم دائمی نیست 

درسته خیلی بد باهات حرف میزنه ولی میدونی چیه باید کمی سیاست داشته باشی خواهرت اگر بهت فحشی هم داد سا ...

اتفاقا به خداکه به ولله که اینکارو کردم . از خوراکیام از هرچی به خواهرم دادم اما تغییر نکرد ظرف شستن خونه تمیز کردن کمک کردن همه کار کردم کمک کردم توی تمیز کاری و این منت نیستا اینا وظیفمه . اما باز با اینکه به وظیفمم عمل میکنم نتیجه ایی نمیده

اتفاقا به خداکه به ولله که اینکارو کردم . از خوراکیام از هرچی به خواهرم دادم اما تغییر نکرد ظرف شستن ...

میده صبور باش عجله نکن 

گیریم که اون بی ادبه به مرور درست میشه نگران نباش